Седмичен хороскоп за 6-12 февруари

52530
Седмичен хороскоп за 6-12 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще получите обещания за помощ в работата. Съветът на звездите, обаче е да не разчитате прекалено много на тях. Спомнете си приказката за вълка. Ако вие носите отговорност за изпълнението на задачите учтиво отклонете предложението за помощ. В сряда любовно признание ще стопли душата ви, но необходимостта да реагирате на случката ще ви натовари още повече. Ако искате да запазите човека до себе си ще трябва да направите и това усилие. Помислете дали може да прекарате последния работен ден в пътуване. Това ще е начинът да си починете и да избистрите главата си. През почивните дни се скрийте от света на топло у дома и с изключен телефон.

Телец

Седмицата ви е дадена, за да се поспрете, поседнете и помислите. Едва началото на годината е така че имате широко поле за действие. Не се самообвинявайте в бездействие. Ако все пак се налага да бъдете активни изберете вторника за това. Истината е, че идеите в главата ви са толкова много, че е действителност трудно да решите коя от тях трябва да приведете в действие и от коя да започнете. Не се подавайте на капана на унинието. За служебни пътувания са подходящи последните два работни дни. Почивните дни не прекарвайте сами. Задължително си осигурете приятна компания. Най-удачният вариант ще бъде ако това се случи сред природата.

Близнаци

Тази седмица ги очаква успех онези представители на знака, които се занимават с интелектуална дейност. Вторник може да ви донесе сериозно препятствие в отношенията с любимия ви човек. Опитайте се да не отстъпвате от исканията си, но го направете така, че да не обидите партньора си. Във всяка връзка има моменти на сътресения и начинът, по който те се преодоляват показват сериозността на отношенията. В работата от вас ще се изисква откритост. Не се опитвайте да шикалкавите. Откровеността ви ще бъде оценена. В края на седмицата ваш приятел ще постави на изпитание умението ви да пазите тайна. Не го разочаровайте.

Рак

През тази седмица няма да има непостижима за вас цел. Единственото, което може да ви попречи ще е собственият ви мързел. Не му се подавайте, забравете, че го познавате. Опитайте се да си представите, че сте на състезание, за да се вдъхновите максимално. Не се впускайте в подробности за дейността си пред любимия ви човек. Това само ще намали ентусиазма ви. Сега е време за действие, а не за говорене. Някои представители на знака може да срещнат човек, който ще промени живота им към добро. Оставете предразсъдъците в миналото, за да не пропуснете щастието си.

Лъв

Вашите успехи и постижения са безспорни, но не може непрекъснато да се говори за тях. Сега е време да обърнете повече внимание на половинката ви. Тя или той има нужда от вашата подкрепа и насърчение. Не бъдете скептични относно уменията на човека до вас. Когато се чувстваме подкрепени сме склонни да направим чудеса. Освен това не забравяйте, че неговият успех ще допринесе за доброто и на двама ви. В края на периода може да възникне спешен проблем за решаване, свързан с децата. Направете всичко възможно, за да скъсите дистанцията и повече да не се случва така, че да научавате за нещата последни.

Дева

Тази седмица ще бъде седмица на промените най-вече в настроението ви. Поради тази причина се въздържайте от даването на категорични отговори и решителни действия. Възможно е скоро след това да сте на категорично обратното мнение. Много е важно в края на седмицата, по-точно в четвъртък да не отлагате започнатото. Последният ден от седмицата ще е подходящ за пътуване - както за командировка, така и за пътешествие. Ако имате възможността да заминете извън града – не я пропускайте. Особено ако може да вземете със себе си и любимите ви хора.

Везни

Периодът е подходящ за реализирането на всички онези неща, които до момента не са се получавали и сте срещали сериозни трудно при изпълнението им. В личните отношения не забравяйте, че думите може да звучат изключително красиво, но за човека говорят действията му. Не се колебайте да се направи решителна крачка напред ако сте сигурни в чувствата си. Периодът ще ви донесе нарастване на броя на контактите и ефективни делови срещи. Можете да намерите надеждни съюзници в начинанията си, ако покаже дипломатически такт и мярка.

Скорпион

Тази седмица е едно добро време за работа и творчество. Успех ще имат онези представители на знака, чиято работа е свързана с писане. Сега вашите текстове и речта ви ще се четат и слушат с интерес. В средата на седмицата звездите ви обещават печалба. В четвъртък и петък всяко претоварване ви е противопоказно. През почивните дни се вижте с онези приятели, на които отдавна обещавате да излезете заедно. Ако пропуснете и този уикенд може да има сърдити.

Стрелец

Тази седмица ще бъде ползотворна за онези от вас, които се стремят към спокойствие. Няма да ви е трудно да избегнете конфликтни разговори и спорове с другите. Опитайте се да не засягате въпроси, свързани с вашата професионална компетентност. В сряда и вторник може да срещнете незначителни трудности, свързани с работата ви. Със сигурност ще се справите с всичко. В личен план - не се страхувайте от евентуални промени в живота ви. Каквото и да се случва ще е за добро. Важното е да останете коректни и да наблягате на положителните фактори от връзката ви.

Козирог

Зодията му издава какъв съпруг ще бъде

Всяка от нас иска да срещне правилния мъж, за когото да се омъжи и да има щастливо и стабилно семейство. Всъщност може да научите какъв...

През тази седмица работата ще е много, но това едва ли ще ви притесни сериозно, особено ако знаете, че за всяко усилие и постижение ще бъдете добре възнаградени. Това, за което трябва да внимавате сега е да стоите далече от всякакви приключения, свързани с хазарт или друг вид лесна и съмнителна печалба. Нищо трайно не идва даром и без сериозни усилия – не го забравяйте. Периодът ще е решаващ за вашия професионален растеж е много важно да сте изрядни и коректни. Някои представители от знака ненадейно може да получат предложение или възможност за развитие в друга сфера. Хвърляйте се с главата напред. Това е така чаканата промяна, която ще внесе повече цвят в живота ви.

Водолей

Тази седмица няма да е от леките, но със сигурност няма и да е от скучните. Някои от вас празнуват рождения си ден, но този факт няма да намали очакванията от другите да се справите перфектно с нещата, както са свикнали да ви виждат. Не може да си позволите да покажете по-ниска класа. Ако рождения ви ден се пада през седмицата оставете отбелязването му за почивните дни. Имате право на всякакви желания, но наистина е важно да помислите добре какво желаете. Понякога нещата се случват точно по начина, по който сме си ги представяли, но след време вече не искаме същото. Очаквайте много приятни изненади от страна на половинката ви и приятелите. Ще се почувствате наистина специални.

Риби

През тази седмица ще усетите в ежедневието си напредъка от последните дни. Може все още да ви е непривично в „новата ви кожа“, но действително имахте нужда от промяна и трябва да продължите в същата посока. Затвърдете убежденията си с действия. Не се страхувайте, че сте загубили част от себе си. Сега сте просто още по-наситени и пълноценни като личност. Добре е да обърнете внимание на здравословното ви състояние. Не пропускайте сутрешната гимнастика, плодовете и супите. Идва пролет, пригответе се да я посрещнете във форма. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com