Сексът с нов партньор

9149
Сексът с нов партньор

Предстои ви пета среща, романтична вечеря и може би първата нощ заедно... няколко съвета ще ви помогнат да отговорите на очакванията му при първия сексуален контакт, предаде БГНЕС.

Няма значение от колко време излизате. Едно е сигурно, първият сексуален контакт ще определи ритъма на връзката ви. Ако сексът ви хареса, е възможно взаимоотношенията ви да прераснат в нещо много сериозно. Запомнете, че мъжете се притесняват от първия секс с нова жена много повече от представителките на слабия пол. Всеки мъж иска да впечатли партньорката си със сексуалните умения, а в главата му през цялата вечер се върти въпросът "Какво ще стане, ако е имала по-добър любовник от мен?". Ако не се получи добре, не се подигравайте, а предложете втори опит.

Не е добра идея да прекалявате с алкохола при първия път. Допустимото количество за жените е чаша шампанско или вино. Опитайте се да не преяждате на вечерята и не показвайте всичко, на което сте способна по време на първата нощ. Покажете точно толкова, колкото трябва, като подбудите интереса на мъжа, но го оставите да чака до следващия път.

Много важно е да обърнете внимание на предпазните средства, без да си мислите, че това е задължение само на мъжа. Всичко е възможно, затова предварително се снабдете с контрацептиви, съветват сексолозите.

Редактор: Сияна Любомирова

Сексът без оргазъм подхранва любовта

Избягвайте секса с кулминация, ако искате да засилите привързаността и любовта на вашата половинка. Интимните отношения с акцент върху...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com