Според зодията си, всеки мъж обожава различна част от женското тяло

14985
Според зодията си, всеки мъж обожава различна част от женското тяло
Снимка: iStock

Всеки мъж има различни предпочитания относно фигурата на една жена и любимите части от нея. Често това може да се определи и на база зодиакален знак. Ако искате да разберете коя е любимата част от вашето тяло на партньора ви, прочетете долните редове и открийте неговата зодия:

Овен

Овенът по-скоро има любим тип форма на тялото, а не определена част от него. Те се захласват по жени със здрави и мускулести тела. Впечатляват се от жени, спортуващи наравно с тях. От жената искат да може да издържа на физическо натоварване и различни спортове.

Телец

Мъжките представители на зодиака определено се впечатляват от женствени тела – такива с ясно изразени извивки. По този начин те отдават цялата си сетивност и жена с извивки е нй-подходящ партньор за тях.

Близнаци

Мъжете Близнаци пък с двойнствената си природа у женското тяло обичат най-вече извивката на раменете. Тази част до шията им е любима за милване и целувки. 

Рак

Раците определено залагат на гърдите. Те са силно емоционални и може би това е свързано с близостта до сърцето, но със сигурност женските гърди са най-любимата им част.

Лъв

Лъвовете наистина ценят красотата и това ги привлича най-много в една жена. Ако се поддържате добре и имате хубави черти, със сигурност няма да останете незабелязани от Лъвовете.

Дева

Мъжете Деви го играят по-скромно и харесват най-вече погледа. Ако постоянно търсят погледа ви и не свалят очи от вас, знайте, че определено сте им влезли под кожата. 

Везни

Везните пък са любители на женските дупета, обичат всяка част от тях и да си играят с дупето ви. Не им пречи също, ако вие решите да си играете с тяхното.

Скорпион

Може би сте очаквали повече от тях, но Скорпионите се впечатляват много от женската коса. Не устояват на красивите прически и въображението им постоянно работи.

Стрелец

Като едни същински романтици, за мъжките Стрелци най-важна е женската усмивка. Затова и постоянно се опитват да забавляват компанията си чрез шеги и закачки – да виждат усмивките по лицата на хората.

Козирог

Може и да ви е странно, но мъжките представители на тази зодия забелязват най-вече женските ръце. И не, не говорим само за маникюра, но и за хубави, прави и дълги женствени пръсти.

Водолей

Водолеите харесват женските крака, но не коя и да е част, а именно коленете. Не бива да се изненадвате, ако партньорът ви е тази зодия и започне да целува задните части на коленете ви. Те са истински привлечени от тях.

Риби

Рибите също харесват женските крака, но цялостната им визия. Затова се постарайте винаги да сте с хубав педикюр и добре поддържани крака покрай мъж Риби.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com