Тези 6 зодии ще са нещастни през АПРИЛ

12872
Тези 6 зодии ще са нещастни през АПРИЛ
Снимка: iStock

РАК

Едно от нещата, които наистина ще ви разклащат през този период, са фактът, че всичко, което казвате и правите, ще бъде предизвикано от някой, който няма представа какво се случва и това е човек, с когото „трябва“ да се ангажирате и са много невежи, но толкова неизбежни, че ще искате да бягате с крясъци в обратната посока. Всичко, което кажете на този човек, излиза по грешен начин и това ще изостри общото лошо чувство, което двамата вече имате един към друг. 

Това безспорно са НАЙ-тихите и срамежливи зодии

СКОРПИОН

Телците имат проблем с гърлото, а Девите с нервите, вижте останалите зодии

Какви проблеми имат различните зодии? Овен При Овните слабото място, рисково за здравето, е главата им. Това включва всички части о...

Обикновено можете да се борите с енергията на Плутон, тъй като тя е до голяма степен ваша територия, но през този месец ще трябва да разчитате на нейната милост. Вашите намерения може да са добри, дори полезни за другите, но всичко, което ще комуникирате, ще изглежда като снобско и сякаш ще изпитвате превъзходство, което ще предизвика негодувание у тези, с които говорите. Може дори да се опитате да се извините или да обясните, че „не сте искали да звучи така“, но това няма да помогне. Това сериозно ще пречи на вашия напредък днес. По-добре е да не спирате да опитвате, тъй като този месец няма да ви е лесно да постигнете каквото и да било.

ВОДОЛЕЙ

Това, което смятате, че може да е вашето отчуждено отношение, ще бъде предизвикано от добър приятел. Вярвате, че имате право да кажете всичко, което ви е на ум. Това, което все още не сте усвоили, е „как“ да го кажете, защото сте склонни да сте едновременно пъргави и безчувствени, когато говорите. Този месец ще извади това на повърхността и всичко, за което ще говорите с този приятел, ще бъде прочетено като надменно, несправедливо поведение. Просто не можете да разберете мисълта си, без да изглежда, че сте някакъв жесток диктатор, който не се интересува от нищо друго освен от себе си. 

ОВЕН

Този месец определено искате нещата да вървят по вашия начин. Не сте успели все още да преодолеете идеята, че когато остареете, рождените дни нямат същия празничен характер, както когато сте били дете и така сега сте изпитвате нещо като разглезено нахалство. През целия месец вярвате, че хората трябва да се грижат за вас, сякаш по някакъв начин заслужавате специално отношение. Тъй като не разбирате какъв е проблемът, възбуждате хората около себе си с обичайния си горчив коктейл от обиди и унижения. И точно заради него никой няма да ви харесва през този месец.

5-те зодии, които са кофти приятели

Всеки има неколцина страхотни приятели, които са винаги до него, дори и в най-трудните моменти. На тях те могат да разчитат за всичко и...

ДЕВА

Това, което ще състави тежкия ви месец, дева, е, че няма да отстъпите от спор, който вече сте признали, че сте загубили. Вие сте в грешка и с когото и да спорите, е прав и не можете да понасяте идеята да загубите позицията си. Толкова много искаш да си прав, че ще се захванеш с лъжи и измислици - няма да приемеш истината. И по-лошото е, че никой не ви провокира и това е друго, което не ви харесва. Те приемат всичко това мирно, а вие сте готов за битка. Основното, което ви побърква този месец е, че не можете да намерите спаринг партньор, който да се присъедини към вас във вашата враждебност.

Неочаквани изненади предстоят на тези ЗОДИИ много скоро

КОЗИРОГ

Можете да усетите „войната“ в костите си през този месец. Това означава, че възприемате всичко като лична битка в този ден. Независимо дали става въпрос за преодоляване на вашите зависимости или лоши навици или за наблюдаване на хората в работа как се карат за най-глупавите неща, всичко това ви отблъсква и влошава настроението ви. Ще откриете, че се изкушавате да спорите с някого без никаква причина - може просто да почувствате нужда от освобождаването на гнева си. Нещо повече е, че това ще продължи и у дома, така че бъдете готови за нова битка с партньора си. И така през целия месец...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Добавете тези 5 храни към менюто си и няма да се познаете в огледалото

Каква е разликата между таранка и каракуда?

Да си нямате работа с тях: Топ 4 на най-зли зодии

10 неща, които не трябва да се хвърлят в тоалетната

Ефективни начини да изгоните досадните гълъби от балкона

Сервизи за хранене: Превърнете красиво подредената си маса в акцент на интериора

5 неща, които ръцете разкриват за здравето ни

Тази зърнена култура е богат източник на мощни хранителни вещества

5 грешки при домашното боядисване на коса и как да ги избегнете

8 диетични храни, които предизвикват преяждане

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com