5-те зодии, които са кофти приятели

16526
5-те зодии, които са кофти приятели
Снимка: iStock/Guliver

Всеки има неколцина страхотни приятели, които са винаги до него, дори и в най-трудните моменти. На тях те могат да разчитат за всичко и винаги, когато им се наложи. Има разбира се и такива, които вие смятате за свои приятели, но всъщност след време, оставате много разочаровани от тях, защото със съжаление устонавявате, че това не е било така.

Много са факторите, които могат да повлияят негативно на приятелството - като характера на другите, тяхното възпитание, желанието им да доминират над другите или осъдителното им поведение. Сред зодиакалните знаци се открояват 5, с които не бихте могли по никакъв начин да създадете здраво и дългогодишно приятелсво. Кои са те?

Защо имаме нужда от приятели?

Зодиите, които не са добри приятели

1. Скорпион

Скорпионите са много ревниви, както към хората, които обичат, така и към приятелите си. Вместо да бъдат ваши подръжници в начинанията и успехите ви, те завиждат и негодуват, а това би ви попречило да се почувствате щастливи от постигнатото. Друга пречка да бъдете приятели със Скорпионите е нестабилността в настоението им. Те могат да бъдат добри и всеотдайни, но могат и да изпитват огромна ярост, а това означава, че никога няма да знаете как ще реагират.

2. Водолей

Водолеите са хора, които не обичат да правят компромиси, държат се резервирано и така пораждат неувереност в приятелите си. Те прикриват своята уязвимост и създават впечатлението, че нямат довери на никого, което действа много отблъскващо. Необходимостта постоянно да се доказвате пред тях, желанието им всичко да се прави по техния начин и липсата на прозрачност във взаимоотношенията, кара хората да ги избягват.

5 знака, които издават, че вашите приятели ви използват

3. Овен

За да сте приятели с представител на зодия Овен, трябва много да внимавате какво казвате и какво правите, за да не ги ядосате, разстроите или нараните по някакъв начин. Те са темпераментни и егоистични и очакват от приятелите си да бъдат на тяхно разположение винаги и по всяко време.

4. Рак

Раците умеят да манипулират приятелите си със своите емоции. Те обичат да се самосъжаляват и в повечето случаи ви използват като безплатен психолог, пред който да разтоварят проблемите си. Те са неуверени и постоянно се тревожат за това да не ги оставите и постоянно искат доказателство за това, че са достатъчно добри, за да ви бъдат приятели.

5. Близнаци

Двойнствената природа на Близнаците се отразява и на приятелството им, а никой не обича двуличието в отношенията си с другите. Те са много социални, обичат да са в центъра на вниманието и приятелите им да планират цялото си време само и единствено за тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com