Телците имат проблем с гърлото, а Девите с нервите, вижте останалите зодии

15171
Телците имат проблем с гърлото, а Девите с нервите, вижте останалите зодии
Снимка: Pexels

Какви проблеми имат различните зодии?

Овен

При Овните слабото място, рисково за здравето, е главата им. Това включва всички части от нея, включително косата, зъбите и носа. Овните страдат най-често от мигрена и зъбобол, свърхнапрежение и тревожност. Астролозите препоръчват да откриете методи за редуциране на стреса.

Телец

Телците най-често се сблъскват с проблеми в гърлото. Инатът и гневът на представителите на тази зодия понижава имунната им система и така стават по-предразположени към различни инфекции и заболявания. Слабите им места определено са гърлото, носът и езикът, както и щитовидната жлеза и вратът.

Близнаци

Близнаците често може да изпитват болки в раменете. Други техни слаби места може да се окажат белите дробове, ръцете, хранопроводът, мускулите и др.

Кои зодии трябва да пазят здравето си през тази година?

Рак

Представителите на този знак най-често страдат от стомашни проблеми като гастрит, стомашен рефлукс, лошо храносмилане и др.

Лъв

Лъвовете са предразположени към заболявания на сърдечно-съдовата система и за тях рисково е високото кръвно налягане. Внимавайте с храните, които консумирате и също така се опитвайте да контролирате емоциите си, тъй като те също се отразяват негативно на здравословното ви състояние.

Дева

Определено слабото място на Девата са нервите. Вие прекалено много премисляте всичко и това води до психическо натоварване. Също не са изключени проблеми с бъбреците, храносмилателната система, червата, диафрагмата и т.н.

Везни

Представителите на този зодиакален знак трябва да обърнат внимание на гръбначния си стълб, тъй като не са почитатели на спорта. Други техни слаби места може да се окажат бъбреците и пикочните пътища, както и кожата – акне, алергии, раздразнения и др.

Зодиите, които е добре да помислят за здравето си

Скорпион

Скорпионите най-често се сблъскват с проблеми на половата система. Това може да са различни хормонални дисбаланси, инфекции на пикочните пътища, нередовен или тежък цикъл, трудност при зачеване и т.н. Можете да понижите тези негативни ефекти чрез здравословен начин на живот и прием на магнезий. 

Стрелец

Слабото място на Стрелците е черният дроб, но може да вземете предвид и бедрата, гръбната, панкреаса, артериалното налягане, чиито стойности трябва редовно да следите.

Козирог

Козирозите се сблъскват най-често със ставни проблеми – остеопороза, заболявания на зъбите и костите, депресия и подобни състояния, породени от това, че са работохолици и се обездвижват за твърде дълго.

Тези 4 зодии се радват на отлично здраве и определено ще живеят дълго

Водолей

Представителите на този знак много рядко се оплакват от проблеми със здравето, но те не бива да се смятат за богопомазани, тъй като също имат своите слаби места. Такива са например краката, костите, мускулите, кръвоносните съдове и др.

Риби

Рибите често изпитват дискомфорт в стъпалата, както и проблеми с терморегулацията. Не са изключени чести появи на мазоли, рани и разширени вени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Пълнолуние на 24 април 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com