10 мача за 10 часа и две големи дербита за топ 4: Серия А с жестока програма

2073
10 мача за 10 часа и две големи дербита за топ 4: Серия А с жестока програма
Снимка: Giorgio Perottino/Getty Images

Целият 20-и кръг от италианската Серия А ще се изиграе в един ден - четвъртък, 6 януари. Програмата се открива в 13:30 часа българско време, а последните сблъсъци започват в 21:45 часа българско време. Безспорно двата най-открояващи се сблъсъка са Милан - Рома и Ювентус - Наполи, тъй като и четирите отбора се борят за място в топ 4.

Ювентус на 2 крачки от топ 4, Наполи на 3 от върха

Именно "старата госпожа" срещу неаполитанците ще е единият от двата по-късни двубоя. Коефициентът на efbet в него Ювентус да излезе краен победител е 2,00, докато за успех в полза на гостите е 4,00 (равенството пък е оценено на 3,65).

Съперниците играят много равностойно един срещу друг в последните години, като за последните седем мача във всички турнири са си разменили по три победи и веднъж са завършили наравно. Ремито обаче бе във финала за Купата на Италия, който впоследствие бе спечелен след дузпи от Наполи.

В над половината от случаите и двата тима са си вкарвали, а освен това е имало над 2,5 попадения. Любопитното е, че последните им два мача в Серия А завършват по един и същ начин - с победа с 2:1 за домакина.

Коефициентът на efbet отново домакинът да спечели с точен резултат 2:1 е 8,60. Ставката за над 2,5 гола пък е 2,05, докато за под същия показател е 1,85. Съответно за това и двата тима да си отбележат попадение е 1,95 (и 2,00 за няма гол/гол).

НАПОЛИ СТОРИ НЕЩО СРЕЩУ ЮВЕНТУС, КОЕТО САМО ЛАЦИО Е ПРАВИЛ - НАУЧЕТЕ КАКВО И КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ В SPORTLIVE.BG

Милан без право на грешка срещу "вълците" на Моуриньо

От 19:30 часа българско време пък на "Сан Сиро" Милан приема Рома в не по-малко важен за топ 4 сблъсък. Коефициентът за трети пореден успех в полза на "росонерите" над този съперник е 2,05, докато за четвърта победа в последните пет мача на Рома е 3,70. Равенството е оценено на 3,85.

И в това дерби се наблюдава любопитната тенденция последните две срещи между съперниците в Серия А да завършват по напълно идентичен начин, като и в този случай става въпрос за 2:1, но разликата е, че е в полза на гостите - и двата пъти Милан.

Коефициентът отново гостът да победи с точен резултат 2:1 е 12,00, докато за трета поредна победа на "росонерите" над "вълците" с 2:1, макар и този път в своя дом, е 8,60.

Само в един от последните седем двубоя между тези съперници (всички те - за първенството) е имало случай, в който и двата отбора да не успеят да си отбележат поне по един гол. Резултатността е на високо ниво, като за последните им десет срещи, отново всички те в шампионата, са си вкарали 31 попадения - средно по 3,1 на мач.

Коефициентът на efbet и този път двата тима да си вкарат е 1,66, докато за няма гол/гол е 2,45. Ставката за над 3,5 гола пък е 2,90, докато за под 2,5 е 2,20.

СПРАВИ ЛИ СЕ МИЛАН БЕЗПРОБЛЕМНО С РОМА - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com