Барселона срещу средняк: издънка директно подарява титлата на Реал Мадрид

8903
Барселона срещу средняк: издънка директно подарява титлата на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

Барселона показа голямо израстване при Шави, но в последно време записа няколко неубедителни резултата, с които изхвърча от Лига Европа и улесни задачата на Реал Мадрид в шампионата. Каталунците изостават с 15 точки от "кралския клуб", но и мач по-малко. Именно този двубой пасив ще се изиграе сега - срещу Райо Валекано, а загуба за Барса ще значи, че Реал трябва да загуби всеки един мач до края, а каталунците да спечелят всичките си срещи, за да не се стигне до титла за мадридчани.

Барселона ще опита да отмъсти и временно да "отнеме" титлата на Реал Мадрид

Сблъсъкът между каталунците и Райо Валекано ще се проведе в неделя, 24-ти април, от 22:00 часа българско време на стадион "Камп Ноу". Коефициентът на efbet за успех в полза на домакините е 1,33, докато за победа за Райо Валекано е 9,60. Съответно ставката за равенство е 6,00.

Барселона има за какво да си връща точно на този съперник, тъй като в последната среща между двата тима каталунците сензационно допуснаха поражение с минималното 0:1. Това бе мачът между двата отбора от първата част на сезона. Важно е да се отбележи обаче, че този успех за Райо Валекано е единственият срещу Барселона в последните... 15 срещи между двата тима във всички турнири. Всички останали мачове са победи за каталунците.

Към момента гостите в днешния сблъсък не се борят за нищо - те почти са си гарантирали оставането в елита на Испания и през следващата кампания, тъй като имат преднина от седем точки (и мач по-малко) пред 18-ия във временното подреждане Гранада. Така те ще бъдат по-освободени психически, като коефициентът за нов шокиращ успех в тяхна полза с минималното 1:0 над този опонент е 25,00.

Райо Валекано вкарва срещу Барселона, но... губи

Въпреки че има само една победа за последните 15 мача срещу Барселона, Райо Валекано всъщност не играе никак лошо срещу именития си съперник. Към момента дори гостите са в серия от цели седем мача във всички турнири срещу този опонент, в които неизменно вкарват поне по едно попадение. За тези сблъсъци пък са паднали общо 33 гола, което прави средно по 4,7 на мач.

Коефициентът на efbet и в този мач между Барселона и Райо Валекано да паднат над 4,5 попадения е 4,20, докато за под 2,5 гола в срещата е 2,60. Съответно ставката за това и двата отбора да успеят да си отбележат гол (в седми случай от последните им пет срещи във всички турнири) е 1,96, докато за няма гол/гол е 1,93.

БАРСЕЛОНА С НОВО ШОКИРАЩО ПОРАЖЕНИЕ НА "КАМП НОУ"

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com