Кой пръв ще сгреши: Наполи, Милан и Интер продължават битката в Серия А

1258
Кой пръв ще сгреши: Наполи, Милан и Интер продължават битката в Серия А
Снимка: Getty Images

И този сезон в Серия А се очертава да бъде изключително вълнуващ, особено на върха, където три отбора дават заявки за борба за трофея. Наполи и Милан тръгнаха мощно и се откъснаха на върха, но в последните кръгове шампионът Интер скъси дистанцията.

Тази вечер и трите италиански гранда излизат за своите мачове от междинния 15-и кръг в Серия А: от 19.30 часа Интер посреща Специя, а от 21.45 часа Милан и Наполи гостуват съответно на Дженоа и Сасуоло. Съперниците и на трите отбора са напълно преодолими, но дали пък някой няма да стъпи "накриво"?

Ще успее ли "палачът" на Милан да удари и Наполи?

Милан вече изпита какво е да загубиш от Сасуоло, след като в предходния кръг отстъпи с 1:3, и то на "Сан Сиро". Наполи трябва да си е взел поука от грешката на "росонерите", ако не иска да изгуби крехката си преднина на върха. За този мач efbet дава 1.84 коефициент за победа на Наполи, 4.25 за равенство и 4.10 за победа на домакина Сасуоло.

УСПЯ ЛИ НАПОЛИ ДА СПЕЧЕЛИ ИЛИ ИМАШЕ ИЗНЕНАДА - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Милан излиза на "поправителен" срещу 18-ия Дженоа, който е отборът с най-много равенства в Серия А - 7 на брой. Тимът ще търси поне същия резултат и срещу "росонерите", които до момента през сезона имат само две равенства и две загуби. От efbet предлагат 1.62 коефициент за победа на Милан, 4.40 за равенство и 5.50 за победа на Дженоа.

КАКВО НАПРАВИ МИЛАН СРЕЩУ ВОДЕНИЯ ОТ АНДРИЙ ШЕВЧЕНКО ТИМ НА ГЕНУЕЗЦИТЕ - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Мощната атака на Интер срещу най-слабата отбрана в Серия А

Интер имаше тежка програма в началото на сезона, но спечели четири от последните си пет мача, като единствено с Милан направи "хикс". Сега "нерадзурите" са устремени да се върнат там, където приключиха миналия сезон.

За целта възпитаниците на Симоне Индзаги трябва да победят 17-ия Специя, който е с най-слабата защита в Серия - 32 допуснати попадения. Интер пък са с най-силната атака с отбелязани 34 гола. За този мач efbet дава 1.19 коефициент за победа на Интер, 8.50 за равен и 15.50 за победа на Специя. За над 2,5 гола в мача коефициентът е 1.43.

СРАЗИ ЛИ ИНТЕР СПЕЦИЯ - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com