Левски се цели в лъвски скок със столично дерби, но има голям проблем

1957
Левски се цели в лъвски скок със столично дерби, но има голям проблем
Снимка: Levski.bg

Време е да се изиграе най-старото столично дерби - Славия посреща в "Овча Купел" Левски в отменен двубой от третия кръг на родната efbet Лига. Сблъсъкът е изключително важен и за двата отбора. От една страна "сините" биха скочили чак до второто място, изравнявайки по точки лидера ЦСКА 1948, който преди най-старото столично дерби е с три мача повече от Левски. Славия пък би направила значима крачка към топ 6, ако грабне трите точки.

В отложен мач от efbet Лига: Най-старото столично дерби Славия - Левски

Коефициентът на efbet това да се случи и "белите" да победят у дома е 5,70, докато ставката за успех в полза на Станимир Стоилов и неговите футболисти е 1,75. Пазарът за равенство е оценен на 3,60. Двубоят между двата тима ще се състои в сряда, 12-и октомври, от 17:15 часа.

Изненадващо или не, но в последните осем двубоя във всички турнири между тези опоненти няма нито едно равенство - пет победи за "белите" и три за "сините". Това потвърждава тезата, че актуалният носител на Купата на България има проблеми срещу този тим. Все пак трябва да се отбележи, че три от последните четири мача са спечелени именно от Левски. Това съперничество не се слави с висока резултатност, като вече в 13 поредни няма случай, в който да има над три попадения в срещата.

Ще има ли голове на Славия - Левски?

Коефициентът на efbet да бъде сложен край на тази серия и да има над 3,5 попадения в столичното дерби е 4,40, докато за под 2,5 гола в мача е 1,67. Съответно ставката за това и Славия, и Левски да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,25, докато за няма гол/гол е 1,71.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com