Манчестър Сити влиза в 2022 с тежко изпитание срещу Арсенал

4514
Манчестър Сити влиза в 2022 с тежко изпитание срещу Арсенал
Снимка: Getty Images

Високо летящият тим на Манчестър Сити ще има много сериозно изпитание в първия ден от новата 2022 година. "Небесносините", които са в серия от 10 поредни победи във Висшата лига, гостуват на четвъртия Арсенал в дербито от 21-ия кръг на английския шампионат.

Шампионът на Англия е в безупречна форма, която ги откъсна на върха в подреждането със сериозен аванс пред основните им преследвачи Ливърпул и Челси. В последния месец обаче възпитаниците на Хосеп Гуардиола не са имали среща с отбор в или около топ 4, какъвто е Арсенал.

Манчестър Сити търси пета поредна победа над Арсенал

"Топчиите" се намират в добра форма, след като спечелиха последните си четири шампионатни мача и ще искат да си отмъстят за тежката загуба от Сити с 0:5 в началото на кампанията. "Гражданите" спечелиха последните си четири мача с Арсенал и ще се надяват на нов успех на "Емиратс".

За днешното дерби efbet предлага 5.80 коефициент за победа на Арсенал, 4.80 за равенство и 1.55 за победа на Манчестър Сити. "Гражданите" разполагат с най-силната отбрана в първенството, а вече и с най-силната атака, задминавайки тази на Ливърпул с едно отбелязано попадение повече.

Ще има ли голово зрелище на "Емиратс"?

Арсенал пък е вкарал 32 гола и е допуснал 23 попадения в 19 мача. Коефициентът за над 2,5 гола в мача е 1.57, а за под 2,5 - 2.60. За гол/гол в дербито efbet предлага 1.71 коефициент. В последния кръг Сити вкара само един гол, но в предишните си три мача отбеляза поне по 3 попадения. Залогът за това Сити да вкара поне 3 гола във вратата на Арсенал е 2.70.

СКАНДАЛНИ ПРОПУСКИ - КОЙ СЕ ПРОВАЛИ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com