"Подводницата" изстреля първо торпедо: Потопена ли е машината Байерн в Шампионска лига?

3838
"Подводницата" изстреля първо торпедо: Потопена ли е машината Байерн в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

Безспорно най-сензационният резултат от четвъртфиналите на тазгодишното издание на Шампионска лига бе успехът с 1:0 на Виляреал у дома срещу Байерн Мюнхен. Баварците бяха под всякаква критика, а "жълтата подводница" пропусна тотално да потопи германската машина, след като сътвори куп сериозни пропуски пред вратата на Мануел Нойер.

Ще има ли нова шокова сензация за Байерн в Шампионска лига?

Сега двата тима излизат в мач-реванш, който ще се състои в Германия. Двубоят ще се проведе във вторник (12-и април), като ще започне в 22:00 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех в полза на домакините е 1,26, докато за нова сензационна победа в полза на Виляреал е 10,00 (равенството е оценено на 6,60).

Двата тима имат сравнително кратка история на съперничеството си в Европа. Те са се срещали общо три пъти, като преди успеха на "жълтата подводница" Байерн бе записал две победи. В трите мача общо са вкарани седем попадения (средно по 2,3 на мача), като само в един от случаите се е стигало до гол/гол.

Коефициентът и в този сблъсък между Байерн Мюнхен и Виляреал да има под 2,5 попадения е 2,95, докато за голово зрелище и над 4,5 попадения е 3,35. Съответно ставката за това и двата отбора да успеят да си отбележат е 1,86, докато за няма гол/гол е 2,00.

Известен факт е, че ако футболистите на Юлиан Нагелсман спечелят с един гол разлика в редовното време, то тогава ще се стигне до продължения. Ако и там двата тима не излъчат победител, ще видим и дузпи. Напомняме, че от тази кампания головете на чужд терен нямат по-голяма тежест от тези у дома, което значи, че всякакъв успех с един гол разлика в полза на Байерн би довел до развръзка отвъд 90-те минути.

Коефициентът именно това да се случи, а впоследствие Байерн Мюнхен да победи в продълженията е 8,40, докато за равенство и в продълженията и успех за германския гранд след изпълнения на дузпи е 24,00. Съответно ставката за това да се стигне до продължения, но в тях Виляреал да надделее е 45,00 (коефициентът пък "жълтата подводница" да се класира за полуфиналите след изпълнения на дузпи е 24,00).

Левандовски ли ще измъкне Байерн Мюнхен от "кашата" в Шампионска лига?

Разбира се, по традиция баварците ще разчитат за головете най-вече на своя нападател Роберт Левандовски. Полякът е лидер при голмайсторите в най-престижния европейски клубен турнир със своите 12 гола. Той не съумя да се разпише в първата среща, което вероятно ще го мотивира още повече да го стори във втората.

Коефициентът на efbet първото попадение в срещата да е дело именно на Левандовски е 3,05 (толкова е и за това именно той да реализира последното попадение в срещата), докато за гол на полския нападател по всяко време от двубоя ставката е 1,44.

СЕНЗАЦИЯТА Е ФАКТ: ВИЛЯРЕАЛ ИЗХВЪРЛИ БАЙЕРН МЮНХЕН ОТ ШАМПИОНСКАТА ЛИГА

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com