Последен тест? Лудогорец ще опита там, където преследвачът му се провали звучно

5450
Последен тест? Лудогорец ще опита там, където преследвачът му се провали звучно
Снимка: Ludogorets.com

Паузата за мачовете на националните отбори приключи и това значи, че отново е време за футбол от българската efbet Лига. Хегемонът в последните години Лудогорец има комфортна преднина от девет точки пред втория и сега сякаш му предстои последен тест, който ако бъде взет, "орлите" трудно биха изпуснали първото място до края, въпреки че тепърва шампионатът ще се разделя на групи.

След втория: Ботев ще опита да спре и първия в efbet Лига

Лудогорец посреща у дома в Разград третия в класирането Ботев (Пловдив). Сблъсъкът ще се проведе в неделя (3-ти април), като ще започне в 20:00 часа. Коефициентът на efbet за успех на домакините е 1,45, докато победа за гостите е оценена на 7,80 (равенството пък е със ставка 5,00).

Разградчани са в серия от седем поредни победи над този съперник, като в последните десет мача срещу "канарчетата" са записали само два резултата, различни от победа - равенства, но дошли именно у дома.

В тези последни десет двубоя между тях са паднали общо 29 попадения, което прави средно по 2,9 гола на мач. В над половината от случаите пък се е стигало до това и двата тима да си отбележат (в шест случая).

Коефициентът за над 3,5 попадения в тази среща е 3,00, докато за под 2,5 е 2,10. Съответно ставката за това и Лудогорец, и Ботев (Пловдив) да се разпишат в срещата е 2,10, докато за няма гол/гол е 1,82.

Дъжд от картони на Лудогорец - Ботев (Пловдив)

В последните пет мача между разградчани и "канарчетата" в родната efbet Лига са дадени общо 21 картона (средно по 4,2 на среща), а в това число влиза и един червен такъв, дошъл при последната среща между двата тима (през октомври миналата година - 3:1 за "орлите").

Коефициентът на efbet и в този двубой да има под 4,5 официални предупреждения е 2,10, докато за това главният рефер на срещата Станислав Тренчев да покаже над 4,5 картона на Лудогорец и Ботев (Пловдив) е 1,75.

БЕЗ НАЦИОНАЛИТЕ СИ - КАКВО СТОРИ ЛУДОГОРЕЦ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com