ПСЖ с най-тежкото изпитание за Купата, Меси е под пара

1742
ПСЖ с най-тежкото изпитание за Купата, Меси е под пара
Снимка: Getty Images

Жребият за Купата на Франция бе безкомпромисен и събра един срещу друг двата големи останали фаворита в надпреварата - Олимпик Марсилия и ПСЖ. Грандовете се срещат на осминафиналната фаза, след като Олимпик се справи с минималното 1:0 с Рен в миналия кръг, докато звездната селекция на парижани преодоля Пеи дьо Касел с безпощадното 7:0.

Олимпик Марсилия - ПСЖ: Гвоздеят за Купата на Франция

Коефициентът на efbet за това ПСЖ, окрилен от отличната форма на мегазвездата Лионел Меси, да спечели в редовното време е 2,20, докато ставката за успех на сметката на Олимпик Марсилия е 3,40. Пазарът за равенство пък е оценен на 3,75. Двата отбора се изправят един срещу друг в сряда, 8-и февруари, от 22:10 часа българско време.

В последните пет срещи актуалният френски шампион е спечелил четири пъти, като в другия случай изходът е равенство. Във въпросните мачове са паднали едва общо девет попадения, което прави средно по-малко от два на двубой. Случаите, в които се е стигало до това и двата отбора да се разпишат пък, са едва два (и двата пъти 2:1 за ПСЖ).

Ще си спретнат ли Олимпик Марсилия и ПСЖ голово шоу?

Коефициентът на efbet за това този път дори да има под 1,5 попадения в сблъсък между тези съперници е 4,70, докато за над 2,5 гола в мача е 1,70. Съответно ставката за това и Олимпик Марсилия, и ПСЖ да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,62, докато за няма гол/гол е 2,45.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com