Реал Мадрид продължава парада през този сезон, но как ще се справи без Бензема?

3586
Реал Мадрид продължава парада през този сезон, но как ще се справи без Бензема?
Снимка: Getty Images

Реал Мадрид, който е испански и европейски клубен шампион от миналата кампания, започна и този сезон много силно откъм резултати, което пък рано-рано накара привържениците им да мечтаят, че спечелването на Ла Лига и Шампионска лига може да се повтори във втори пореден сезон.

Реал Мадрид се връща с високо вдигната глава към Ла Лига

Реал потегли успешно и в двете състезания, като в испанското първенство има четири победи от четири мача (единственият отбор с пълен точков актив в Ла Лига към момента), а преди няколко дни стартира с успех и в груповата фаза на Шампионска лига.

Коефициентът на efbet отличната серия на "кралския клуб" да продължи и с победа над Майорка е 1,30, докато ставката за изненадващо поражение за Карло Анчелоти и компания е 10,00. Пазарът за равенство е оценен на 6,40. Двата тима се изправят един срещу друг в неделя, 11-и септември, от 15:00 часа българско време.

В последните им пет директни двубоя Майорка може да се похвали с една победа над именития си съперник. Всички останали мачове обаче са спечелени от Реал Мадрид, като личат резултати, сред които 5:2, 6:1 и 3:0. В едва два от тези пет сблъсъка се е стигало до гол/гол, но и в двата случая победата отива за Реал.

Ще си спретнат ли Реал Мадрид и Майорка голово зрелище в Ла Лига?

Коефициентът на efbet за това и в този дуел между тези два съперника да има над 4,5 попадения е 3,85, докато за под 2,5 гола е 2,75. Съответно ставката за това и Реал Мадрид, и Майорка да съумеят да се разпишат поне веднъж в двете врати е 1,94, като за няма гол/гол също е 1,94.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com