Чистим България на 20 април

16858
Чистим България на 20 април

Тазгодишната национална кампания „Да изчистим България за един ден!” може да се проведе на 20 април, предаде Стандарт нюз.

Това стана ясно от днешната среща на представителите на бТВ Медия груп с областния управител на Стара Загора Недялко Недялков. Денят на националното почистване, определен към момента, е 20 април.

Както стана ясно днес от изявления на опозиционни лидери, не е изключено предсрочните парламентарни избори да са на 28 април. Дали това може да промени дата на националната екоакция, която ще се проведе за втори път, тепърва ще стане ясно. 
 
Стана ясно, че Стара Загора е първият областен град, присъединил се и подкрепила инициативата. Градът на липите се е класирал на второ място в страната по активност на доброволците миналата година. Почти 12 000 са включилите се в кампанията, премахнати са били и 113 незаконни сметища в региона. България  пък с 323 000 доброволци, взели активно участие в почистването през 2012 -та, е на второ място в света след Швеция от 96 държави, включили се в кампанията „Lets do it world” , припомниха инициаторите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини