Варненките са петите най-красиви жени в света

109243
Варненките са петите най-красиви жени в света
В Стокхолм пък живеят най-красивите мъже

Най-красивите мъже на нашата планета живеят в Стокхолм. Те са поставени на първо място в класация на сайта за туризъм Travelers Digest. Според авторите на класацията шведите погрешно са смятани за студени и предпочитащи самотата. На практика те се държат прекрасно в обществото и могат да ухажват жените както никой друг по света, подчертава Лента.ру. Освен това мъжете в Стокхолм разбирали прекрасно от мода, кулинария, здраве и култура.

На второ място в класацията на най-привлекателните мъже на планетата се нареждат жителите на Ню Йорк, следвани от тези на Амстердам. Четвърти са мъжете в Лисабон, Португалия, следвани от аржентинците от Буенос Айрес.

Българите не са намерили място в Топ-10.

Същият сайт огласи и класациите си на страните и съответно на градовете, в които живеят най-красивите жени на нашата планета. В Топ-10 на държавите с най-красиви жени на първо място е Швеция, следвана от Аржентина, Украйна и Русия. Тук България е поставена на пето място.

На сайта специално е подчертано, че българките не са толкова добре известни, колкото другите жени, включени в класацията. Но това само подчертава колко велика е тази държава. "България е прочута със своите ски-курорти, оживена столица, средновековни градове и великолепни плажове на черноморското крайбрежие. Но тук трябва да прибавим и неземните красавици. Най-често те са високи, със светла кожа, тъмни коси и сини или зелени очи" - пише в сайта.

В класацията на градовете с най-красиви жени на света на първа позиция е Киев, Украйна. Следват Стокхолм, Швеция, Ню Йорк, САЩ, Буенос Айрес, Аржентина. На пето място са момичетата във Варна - България, които изпреварват поставените на 6-а позиция московчанки. БТА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини