Нездравословните навици на Холивуд

43303
Нездравословните навици на Холивуд

И вие ли, подобно на звездите, правите някои натрапчиви неща, от които само може да се срамувате? Ето как да се справите с вредните навици.

Високи до небето токчета

Какво може да научим от разводите на звездите

Предлагаме ви 6 полезни съвета, с чиято помощ ще избегнете раздяла в стил "Мария Шрайвър – Арнолд Шварценегер" или, ако разводът ...

На звездите може и да им харесват високите обувки на тънък ток, с които краката изглеждат по-слаби, ала тези близо 10 сантиметра (или дори повече, ако сте Виктория Бекъм) могат да окажат неблагоприятно влияние на останалата част от тялото ви. "Супер високите токчета са вредни за здравето заради неестествената позиция на крака", твърди доктор Камелия Давтян, директор на отдел "Женско здраве” на Цялостната здравна програма към Калифорнийския университет в Лос Анджелис. "Високите токчета променят начина, по който функционират краката и това може да доведе до хронична болка, възпаление и подуване на палците на краката." Ако не можете да се откажете от тях, носете максимум 8-сантиметрови токчета. Така ще сте на висок ток, без да чувствате дискомфорт.

Прегърбена стойка

Наблюдаваме го отново и отново: прегърбени красиви жени, които би трябвало да имат изправена и уверена стойка. Прегърбените (на теб говорим, Кристен Стюарт) трябва да следят стойката си през целия ден. Ако това означава да нагласите алармата на телефона ви да звъни на всеки час, направете го.

"Да докоснеш звездите" с Джесика Ръстън

След най-тъмната нощ заблестяват най-ярките звезди... Известна със своята изисканост, блясък и великолепие, фирма "Кавали" произвежда ...

"Прегърбването може да промени функционирането на гръбначния стълб и да причини хроничен дискомфорт", твърди Давтян. "Починете си за миг и се протегнете, ако работата ви изисква продължително седене. Освен това йогата, пилатесът, балетът или всяка форма на разтягане ще ви е от полза."

Прибързани женитби

Изглежда толкова романтично – това е онази връхлитаща като вихрушка романтика, която твърде бързо ви отвежда до олтара (добре де, може би не чак толкова бързо в случая на Ким Кардашиян и Крис Хъмфрис). Но приказката свършва също толкова бързо, когато веднага след медения месец следва обаждане до бракоразводен адвокат. "Често се оказва, че двойките вече не знаят как да се справят с брака", споделя Кристи Литъл Джоунс, експерт по взаимоотношенията. "Не се изисква само любов. Бракът е най-дълбоката връзка между двама души и хората не трябва да прибързват или да прибягват лекомислено към него."

Преди да се бракувате, помислете за следното: ще бъдете ли щастливи, ако децата ви се метнат на него? Еднакви ли са представите ви за брака? Себе си ли сте в момента (или се държите така само защото искате да го очаровате или защото сте в плен на романтиката)? Дайте пет категорични причини, че той е Човекът, и се запитайте: „Тази прибързана женитба по любов ли е или е от страх?” Помнете, че няма причина да прибързвате. Разполагате с остатъка от живота си да бъдете заедно.

"Форбс": Руски звезди бият Холивуд по богатство

Алла Пугачова, Филип Киркоров, Стас Михайлов и още руски звезди са на път да изместят холивудските си колеги по богатство. Знаменитост...

Шофиране в нетрезво състояние

О, вижте, още една снимка в полицията на знаменитост и, да, отново става въпрос за шофиране в нетрезво състояние. (Аманда Байнс и Матю Фокс определено могат да си позволят да наемат шофьор. Тогава защо не го правят?!) И ако на звездите не им се разминава предупреждение, не си мислете, че на вас ще се размине. Ако излизате някъде, бъдете разумни и планирайте предварително. "Осигурете си шофьор, който безпроблемно да ви прибере вкъщи", съветва Джоунс. "Трябва да си знаете мярката. Няма по-отблъскваща гледка от някой насвиркан до козирката. Вземете си такси до мястото, където отивате, и се уговорете с шофьора да ви вземе в определен час."

Научете останалите лоши навици в нашия женски сайт iWoman.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com