Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Столична дентална клиника предлага безплатни прегледи за деца

20 май 2024, 15:36 часа

Инициативата е по случай наближаващия първи юни

Децата са бъдещето на нацията и всяка инициатива, насочена към тяхното благоденствие трябва да се насърчава и аплодира. Оралното здраве на подрастващите е от изключителна важност. В съвременното общество, в което все по-консумирани са прости захари, кафе и други напитки и храни, които имат директен ефект върху зъбите, е важно да обърнем внимание на състоянието на устната кухина.

Възможност за това се открива именно сега с наближаващия Ден на детето. По повод предстоящия празник от дентална клиника Marinova Dental стартират инициатива за безплатни прегледи на подрастващи до 18 години.

Кампанията важи до първи юни, а в нея могат да се включат всички, които предварително запишат своя час. Д-р Маринова – основател на денталния център – е стоматолог с повече от 3 десетилетия стаж. Екипът е подготвен с всичко нужно за приятното и ползотворно прекарване на всеки малък пациент. Това е чудесна възможност за първа стъпка към една по-красива и здрава усмивка, направена с помощта на добър детски зъболекар.

Освен безплатните прегледи, Marinova Dental провежда и специални образователни сесии за децата и техните родители. По време на тях, специалистите ще обяснят основите на добрата устна хигиена и ще дадат ценни съвети как да се поддържа здравето на зъбите и венците. Тези образователни инициативи са насочени към превенцията на зъбни проблеми и насърчаване на здравословни навици от най-ранна възраст.

По време на престоя си в клиниката децата получават грамота за смелост и други подаръци, които правят посещението на зъболекар по-малко стресиращо и дори приятно. Тези активности са предназначени да изградят положително отношение към стоматологичните прегледи и да покажат на децата, че грижата за зъбите може да бъде интересна и забавна. За повече информация и записване на час, посетете сайта на клиниката тук.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес