Тризнаци проплакаха в София

59610
Тризнаци проплакаха в София

Тризнаци проплакаха за първи път в родилното отделение на болница Токуда в столицата. Бебета се родилиот 8.53 до 9 без 5 сутринта след оперативно раждане, по време на което за майката и тризнаците отговаряше 9-членен лекарски екип на японската болница.

Имената на новородените тризнаци са Рая, Поли и Иво. Рая е родена първа и е висока 49 см, тежи 1990 гр., Поли е висока 47 сантиметра и тежи 2070 гр., а Иво е висок 46 см и тежи 2030 гр. В момента те са под грижите на неонатолозите и са настанени в термо легла за по-бърза и качествена адаптация.

Първите три близначета панди се родиха в Китай

Китайски зоопарк се похвали с раждането на първата тройка близнаци панди в света, предаде Франс прес. Вероятно става въпрос за единстве...

"Всяко едно от децата е с родилно тегло приблизително два килограма, което е изключително важен показател за тяхното здравословно състояние и зрялост. Те са родени преди термина, но са много добре проследени по време, което позволи раждането да протече нормално и без усложнения", каза д-р Радка Масларска, началник на отделението по Неонатология, съобщиха от японската болница.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини