3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през ФЕВРУАРИ 2023

17480
3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през ФЕВРУАРИ 2023
Снимка: iStock

ОВЕН

В живота ви има връзка, която ви пречи да израстнете, което се стремйите да постигнете. Може би все още учите своите уроци, но това не означава, че не е време да покажете какво знаете. Когато се приближите до Овен на 22 февруари, ще се почувствате по-силни, по-ясни и по-уверени в изразяването си. Често балансирате границата между това да сте прекалено импулсивни и да отлагате, докато се опитвате да коригирате всичко, за да е готово за "представяне". Разликата обаче между това да си целенасочен и импулсивен е планът, който имаш. Планът оправдава дори това, което може да изглежда като прибързано или внезапно решение. Дори и все още да не сте го осъзнали, вие сте планирали и мислите за това какъв би бил животът, ако поеме по различен път. Това е месецът, в който да започнете да се доверявате на вътрешното си аз и да се оставите да преминете към фаза на действие.

Какво прави Скорпионът най-силната зодия?

Скорпионът е един от 12-те зодиакални знака и често се свързва със силата. Въпреки че всеки знак има своите уникални качества, Скорпион...

3 зодии, които не могат да скрият чувствата си - любовта им е очеизвадна

РИБИ

С Меркурий в частта от живота ви, която сте склонни да избягвате и която управлява тайните, които другите пазят от вас, е моментът да се разбере какво се е случило "в сенките". През това време ще разберете истината за връзката си и партньора си. Това, което някога е изглеждало като несигурно или скрито в сива зона, сега ще бъде толкова очевидно, че ще трябва да притворите очи, като се обърнете към него. Тази връзка е приключила още през декември. През това време вие сте обмисляли в каква истина вярвате и дори какво да правите с нея, след като се почувствате сигурни. Никога не е било лесно да прекратите връзка, но ако това се случи, защото истината е била скрита от вас, в крайна сметка е нещо, за което трябва да сте благодарни. Погледнете от положителната страна на нещата.

Разберете коя е най-злоядата зодия - трудно им се угажда

Защо хората родени между 2 зодии са толкова неповторими?

Случвало ли ви се е да срещнете човек, който е роден на пресечната точка между два зодиакални знака? Тези хора са специална порода, коя...

ДЕВА

Пред вас се открива нов път. И все пак, за да се възползвате напълно от него, вие също се нуждаете от пространство. Бъдете внимателни към човека до вас, който взема повече, отколкото дава; който не изпълнява обещанията си; който повече приказва, от колкото действа. В момента няма нищо, което да скрие истината от вас, не само за другия човек, но не можете да продължавате да се преструвате, че не я виждате. Венера в Риби изважда всички романтични теми на повърхността, а с Уран, който сега е директен от август, това означава, че промяната най-накрая е тук и този път сте готови за нея.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Разгеле! Петъчни парички ще зарадват душичките на 4 зодии

На 26-ти април: Широката усмивка на Съдбата ще озари живота на 4 зодии

Уникално късметче за всяка зодия за 26 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 26 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 26 април 2024

5 зодии, чието настроение се променя в зависимост от времето

26-ти април: Везните само ще вземат пари, а Стрелците само ще дават!

Дневен хороскоп за 26 април 2024 г.

Фаза на Луната на 26 април 2024 г.

Кои са най-любопитните зодии - пъхат си гагата навсякъде!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com