Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен любовен хороскоп за 23 април 2024

23 април 2024, 05:30 часа

Овен

Днес очаквайте интензивно взаимодействие във връзката ви, което може да създаде усещане за дисбаланс. Това обаче може да бъде прикрита благословия. Чрез трудностите можете да разберете дали наистина обичате даден човек или не. Може да разберете дали искате да сте заедно за дълго време.

Телец

Още: Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 22-28 април 2024

Може да чуете някои новини в социалните мрежи за приятел, които са звънец за събуждане. Днес е идеалният ден да си поставите здравословна цел с партньора си. Защо да чакате, за да решите да тренирате или да се разхождате всеки ден заедно?

Близнаци

Има връзка на хоризонта и може да е чрез приятел. Може да разберете, че човекът, по когото си падате, се чувства по същия начин като вас. Бъдете открити и честни за това, което ви е на сърцето. Излезте на среща на кафе или направете покана за вечеря и вижте накъде ще тръгнат нещата.

Рак

Правете нещо, което ви държи близо до дома и нещата, които са ви познати. Прекарайте време в култивиране на вашата цветна градина или започнете да засаждате семена за есенната реколта. Може да ви хареса да отидете на кино с партньора си. Не забравяйте да говорите за домашните и семейните си задължения, за да определите кой за какво трябва да отговаря тази седмица.

Лъв

Обмислете възможностите си. Ако сте във връзка и се чувствате нещастни, обсъдете нещата с партньора си. Днес е най-добрият ден за сериозни разговори. Може да отнеме време за справяне с всички проблеми. Така че, отделете от времето си. Не изпълнявайте няколко задачи едновременно.

Дева

Покажете на хората, които обичате, че ги цените, като правите нещата по различен начин от преди. Отделете време да кажете добро утро и да целунете за лека нощ. Обърнете малко повече внимание там, където до сега сте бързали. Не позволявайте на спор да ви накара да се чувствате, сякаш подходът ви не е работещ. Добавете стойност и се опитайте да не позволявате на другите да я минимизират с отрицателна енергия, особено що се отнася до любовта.

Везни

Не всеки може да прави компромис, но може да откриете, че това е нещото, което е необходимо на вас и вашата половинка, за да подобрите връзката си. Говорете за вашите нужди и желания. Постарайте се да разберете страховете на партньора си. Бъдете уязвими. Не се срамувайте да покажете сърцето си и да позволите на някой, на когото държите, да разбере вашите слабости.

Скорпион

Здравето е богатство и здравето на връзката ви е това, което може да ви накара да я почувствате пълноценна. Насърчавайте честността и доверието. Осъзнайте, че не е необходимо да има борби за власт. Стремете се да бъдете равни. Правете неща заедно, които насърчават връзка, която е неразрушима. Не забравяйте да се доверите на половинката си.

Стрелец

Романтиката е спонтанна, но може да бъде и нещо, което планирате. Говорете за бъдещето с партньора си. Нека се вълнува от всички прекрасни неща, които искате да правите заедно. Бъдете отворени към нови идеи. Ако предпочитате да сте извън утъпканите пътеки, останете в хижа в планината и отидете на поход.

Козирог

Кариерата ви пречи ли на любовта? Опитайте се да отделите време за връзка или за вашите приятелства, където можете. Никога не е мъдро решение да няма баланс между работа и личен живот. Искате да опитате да намерите време, в което можете да се занимавате с личния си живот, без да мислите за работа.

Още: 4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 22-28 април 2024

Водолей

Прекрасен ден е да чуете предсказание за любов и отношения от приятел, който може да чете карти таро. Поискайте бартер и търгувайте. Можете да направите нещо хубаво за него в замяна на интерпретация на вашата ситуация. Може да откриете нещо, което трябва да знаете.

Риби

Едно от най-силните неща, които можете да направите с партньора си, е да го прегърнете и приемете такъв, какъвто е. Прегърнете връзката си. Споделяйте. Бъдете отворени и опитайте нови неща. Отделете качествено време и се съсредоточете върху времето си заедно, без да позволявате да се разсейвате от външни влияния.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес