Кои зодии бягат една от друга като дявол от тамян?

3535
Кои зодии бягат една от друга като дявол от тамян?
Снимка: iStock/Guliver

Астрологията може да бъде вълнуваща и дори забавна. Особено когато става дума за съвместимостта на зодиите. Някои зодии се съчетават перфектно, докато други наистина се борят да останат заедно. В тази статия ще ви разкажа за 4-те двойки зодии, които не могат да се понасят и винаги се стремят да стоят далеч една от друга.

Овен и Рак

Първата зодиакална двойка, която се бори да забрави другата, е Овен и Рак. И двамата са в много добри отношения, когато работят за нещо общо, както работа или хоби. Но когато става въпрос за лична връзка, Ракът може да се чувства изкушен от стремежа на Овена към свобода и независимост. Овенът може да се чувства затруднен от емоционалните нужди и чувствителност на Рака. В крайна сметка, те двамата могат да се научат да се разбират, но не без много труд.

Телец и Водолей

Когато става дума за Телец и Водолей, има много противоречия и различия в интелектуалната и емоционалната им структура. Телецът може да се прискърби заради представите на Водолей за света и начина им на живот. Водолей може да се чувства ограничен от желанието на Телеца да има стабилност в живота си. Тези две зодии може да намерят общ език, но те не са толкова съвместими, колкото други зодии.

Близнаци и Риби

Близнаците и Рибите могат да имат много забавни моменти заедно, но когато става дума за сериозни въпроси като романтика и страст, те могат да имат съществени различия. Близнаците са практични и рационални, докато Рибите са много емоционални и усещат дълбоко. Това може да доведе до сложни междуличностни отношения, където и двамата може да се чувстват пълни с противоречия.

Лъв и Скорпион

Последната двойка, която трудно остава заедно, е Лъв и Скорпион. И двамата зодии имат много силна индивидуалност и са склонни да бъдат мнителни. Лъвът може да се чувства заплашен от властта на Скорпиона и да не оценява неговите разумни решения. Скорпионът може да се чувства изневерен, ако Лъвът не му даде заслуженото внимание. Тези две зодии могат да са съвместими, но трябва да работят усилено по тяхната връзка.

В крайна сметка, което и да е красиво и силно в тези зодии има някои различия, които могат да ги Oтдалечат. Въпреки това, ако тръгнете с нова връзка с човек от зодия, която е трудна за вас, винаги се погрижете да работите усилено по връзката и да се опитате да се разберете. Никога не забравяйте, че астрологията е само един от многото аспекти, които могат да определят съвместимостта на двама души.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Перли за Раците и диаманти за Козирозите: какви бижута са подходящи за различните женски зодии

Любовта ще почука на вратата на тези зодии след 17 май 2024

Нещо ви пречи да постигнете целите си: Ето каква е ролята на зодиите

В петък: Тези 2 зодии трябва да поискат помощ днес, за да се радват на изобилие утре

На 17 май: 3 зодиакални знака преодоляват тъгата и се освобождават от самотата

Утвърждение за всеки зодиакален знак за 17 май 2024

4 зодии поемат по съвсем неочакван житейски път в края на пролетта

Уникално късметче за всяка зодия за 17 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 17 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 17 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com