Крокодилски сълзи: Запазената марка на 3 женски зодии.

7418
Крокодилски сълзи: Запазената марка на 3 женски зодии.
Снимка: iStock

Често сме чували негативно използването на понятието "крокодилски сълзи". Но не всички жени, които плачат, го правят заради натрупани емоции. Има и такива, които използват трика с крокодилските сълзи като едно от средствата за достигане на целите си. Тези жени са представители на 3 зодии, които са известни с фалшивите си сълзи.

Водолей

Жените родени под зодията на Водолея често използват крокодилски сълзи, когато искат нещо от другите. Но те не плачат от скърб и неудобство. Наистина, когато те започнат да се появяват в очите им, трябва да сте наясно, че това е начинът им да спечелят съчувствие от обкръжението си. Те също така могат да ги използват, за да излезнат от неприятни ситуации или да избегнат отговорност.

Още: До края на лятото, 4 зодии ще бъдат позлатени!

Риби

Жените родени под зодия Риби са майстори в използването на крокодилски сълзи. Те са много чувствителни към емоции и могат да плачат при всяко затруднение. И все пак, когато става дума за крокодилски сълзи, Рибите са способни да се преструват, че са на ръба на сълзите, когато всъщност не са. Те използват този трик изключително ефективно, когато искат да постигнат нещо извън нормалния кръг на действия.

Близнаци

Още: Тези 6 зодии мразят излишните разговори

Жените родени под зодия Близнаци често използват трика с крокодилски сълзи, когато искат да се измъкнат от неприятни ситуации. Те ще се преструват, че са на ръба на сълзите и ще изкажат спонтанни изяви на емоции, за да свалят напрежението от себе си и да променят посоката на разговора. Не е рядкост да използват крокодилски сълзи, за да спечелят милостта на хората около тях.

Всеки от нас натрапчиво е приел, че хората плачат заради емоции като тъга и разстройство. Но реалността е, че има и случаи при които се използват крокодилски сълзи за излизане от трудна ситуация и да се спечели съчувствието на останалите хора. Настоящата статия е посветена на 3 женски зодиакални знака, които използват крокодилски сълзи един наистина ефективен начин. Тези зодии са Водолей, Риби и Близнаци. Те са едни от най-добрите играчи в света на крокодилските сълзи и може да очаквате да бъдат използвани всеки път, когато трябва да се измъкнат от натоварващи ситуации. Но всеки медал има две страни, не забравяйте, че тези жени могат да бъдат много емпатични и грижовни при необходимост, така че трябва внимателно да разчитате всяка ситуация.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 16 май 2024 г.

Фаза на Луната на 16 май 2024 г .

Зодиите, които ще получат всичко, за което отдавна са мечтали през май 2024

Средата на май 2024 ще донесе космическо щастие на тези зодии

В сряда: Две зодии трябва да се вгледат в себе си, за да получат мечтаното бъдеще

4 зодии са на косъм от сериозна покупка, а може би е по-добре да изчакат

На 15 май: Меркурий преминава през Телец, тези зодии трябва много да внимават

В сряда: Представителите на тези зодии имат нужда от прегръдка

На 15 май: Това е началото на един по-добър живот за три зодии

Съвет за всяка зодия за днес, 15 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com