Любовно предсказание за всяка зодия през май 2024 (част 2)

13369
Любовно предсказание за всяка зодия през май 2024 (част 2)
Снимка: iStock

Първа част можете да прочетете тук.

Везни

Предстоят някои важни разговори около връзката ви и типа връзка, която търсите. Вземете важни решения, без значение какви могат да бъдат те.

Облегнете се на истината, за да започнете да водите по-задълбочени разговори с партньора си. Животът ви се насочва в съвсем различна посока в този момент. Важно е да прецените дали вашият партньор може да ви подкрепи в тази нова фаза от живота, защото единственият начин да имате любовта, която заслужавате, е първо да създадете пространство за нея.

Още: 4 зодии, за които месец май 2024 ще бъде труден

Скорпион

Освободете се от всякакви ограничения и да вижте любовта по уникален начин. Вземете всичко, през което сте преминали и започнете да го използвате, за да създадете това, което наистина искате.

Сега е прекрасно време за ново начало, за да започнете отново срещи или да разширите текущата си връзка. Вземете всичко, което сте научили, и осъзнайте, че любовта наистина става по-добра само след като подобрите връзката със себе си.

Стрелец

Можете да имате повече от това, което искате. Енергията може да ви помогне да развиете любовта към себе си по-дълбоко, което от своя страна също ще ви помогне да привлечете нов и дългосрочен партньор.

Не само ще намерите някой, който наистина е предназначен за вас, но и ще се ангажирате да изградите съвместен живот. Северният възел обаче също така насочва фокуса ви към това кой носи най-голяма радост в живота ви, което може да е важно, тъй като човекът, предназначен за вас, може да не е този, който сте очаквали. Доверете се на инстинктите си и се оставете наистина да се отворите към любовта, която е дори по-обширна, отколкото бихте могли да си представите.

Козирог

Енергията ви дава възможност да се сгодите или да обсъдите по-голям ангажимент с партньора си. Вероятно ще има значително развитие във връзката ви през май, което може дори да ви накара да заживеете заедно или да си купите дом.

Вложете всичко и се отдайте на човека, връзката и живота, които наистина искате. Като говорите за практически въпроси и осъзнавате, че най-простите радости са най-важните, можете лесно да култивирате любов, която ще продължи да расте с вас през всяка фаза от живота.

Водолей

Жадувате за дълбока романтична връзка. Ще развиете по-силна романтична връзка чрез значително обвързване или брак - но също така ще ви помогне да се наслаждавате повече на живота.

Може да откриете, че приоритетите ви се променят по това време, за да включите повече качествено време с партньора или със семейството. Когато можете да си позволите да бъдете дърпани от най-важното, вие също ще сте сигурни, че инвестирате в бъдещото си щастие.

Още: Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 06-12 май 2024

Риби

Помислете за теми като преместване, закупуване на жилище или партньорът ви да живее с вас. Въпреки че за вас определено има ход, наистина става дума за това, че се наслаждавате на изобилие в най-личната част от живота си.

Направете място на любовта да ви изненада този месец, тъй като може все още да се държите върху някои дълготрайни страхове или разбито сърце от миналото. Колкото и да се опитвате да подходите към любовта по по-здравословен начин, това не означава, че ще имате контрол над всичко - но това е и най-красивата част. Отворете сърцето си, за да можете да получите изобилието от любов в живота ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

5 зодиакални знака, за които се знае, че са страстни любовници

5 зодиакални знака, които имат силна интуиция

Зодиите, които ще обърнат нова страница в живота си

Зодиите, които ще преживеят голямо разочарование през следващите дни

В неделя: Стойте далеч от тях, тези 3 зодии ще ви стъжнят живота

На 19 май: Тези три зодии не могат да избягат от късмета си

В неделя: Вселената има важно послание за тези три зодии

Не поглеждайте назад: Трудностите за тези зодии приключват в понеделник, 20-ти май 2024

Утвърждение за всеки зодиакален знак за 19 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 19 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com