Невероятната любов ще завладее тези 4 зодии в края на май 2023 г.

11985
Невероятната любов ще завладее тези 4 зодии в края на май 2023 г.
Снимка: iStock

Представителите на четирите знака на зодиака, които не са имали връзка от дълго време, но са отворени към романтични чувства, могат да срещнат достоен партньор в края на май.

1. Телец

Напоследък дори практичните и светски представители на знака копнеят за любовни емоции. Съвсем скоро в живота на Телците ще дойде любовта. В същото време влюбените представители на знака не бива първоначално да крият чувствата си и да се прикриват със спокоен вид. По-добре е веднага да размените телефонни номера с човека, който харесвате и да флиртувате. Вероятно любовта ще дойде чрез банално познанство на улицата, така че Телецът трябва да бъде по-лоялен към подобни инциденти.

Лятна любов: Четири зодии, които ще намерят любовта това лято

2. Близнаци

В края на май Близнаците трябва да спрат да търсят „перфектната сродна душа“ и да се огледат наоколо. Може би стар познат е тайно влюбен в представител на знака и само чака той да види. Също така е време Близнаците, които искат да срещнат любовта, да спрат да се пръскат върху краткосрочни хобита, опитвайки се да бъдат в крак с острите емоции. Истинското топло и уютно щастие е много по-близо, отколкото изглежда. Основното е да се доверите на шестото си чувство. Няма да ви подведе.

Каква е любовта при различните зодиите?

3. Лъв

В края на май Лъвов ще има богат личен живот. Представителите на знака обаче няма веднага да разберат късмета си и с всички сили ще започнат да се съпротивляват на щастието си - буквално опитвайки се да се скрият от него. Причината за това поведение е страхът на самотните Лъвове да не загубят свободата си, която отново ще бъдат пленени от чувствата си. Развоят на събитията ще зависи изцяло от това дали огненият знак ще се пребори със страха си или ще се осмели да се срещне с чувствата си.

Рискът, между другото, ще се оправдае. Любовта, която Лъвовете ще намерят в края на май 2023 г. ще бъде дълга и ще прерасне в щастлив брак с човек, който ще ги цени и няма да ограничава свободата им. Ако представителите на знака все пак избягат от подаръка на звездите, по-късно ще съжаляват. За да преминете по-безболезнено през проблема, по-добре е да кажете на човека, който е проявил съчувствие, за вашите притеснения. Най-вероятно той ще разбере и няма да настоява, изисквайки незабавно решение.

4. Везни

В края на май ще имат късмет не само необвързаните Везни, но и обвързаните. Представителите на знака във връзка ще бъдат покрити с нова сила от любов към партньора си. След конкретна ситуация те ще се убедят какъв късмет имат с любимия човек. Освен това стойността на взаимоотношенията може да предизвика теста за ревност. Колкото и да е странно, безпочвените подозрения и бурното изразяване на чувства ще бъдат от полза за връзката - те ще разпалят предишната страст. Везните, които все още не са срещнали своя мъж, в последните дни на месеца трябва да покажат мекота в характера си и да не отказват покани от приятели да излязат извън града. На партито ще има „нов“, който с голяма вероятност може да стане тяхната съдба.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

17-ти април: Късметът на Телците ще проработи, но не и на Стрелците!

Дневен хороскоп за 17 април 2024 г.

Фаза на Луната на 17 април 2024 г.

На кои зодии винаги им върви в любовта - никога не са самотни!

Светло бъдеще до края на април ще имат 4 зодии!

"Вода газят, жадни ходят" - за кои зодии се отнася тази поговорка?

Кои зодии са си биз-бизе с Близнаците - от половин дума се разбират!

Някои зодии ще потънат в земята от срам днес - ето кои са те!

На 16-ти април: Числото 16 ще благослови 4 зодии с много късмет!

Във Вторник: За кои зодии се отваря вратата към богатството?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com