X
 
 

Джамбазки посочи въздуха, транспорта, гетата, "Софийска вода" и "Топлофикация" като свои кметски приоритети*

1328 0
Джамбазки посочи въздуха, транспорта, гетата, "Софийска вода" и "Топлофикация" като свои кметски приоритети*
Снимка: Actualno.com/Славея Йорданова
Да, еднозначно. Защото управлението на София е огромна отговорност и ако решението на гражданите на столицата е да ме изберат за кмет, аз ще избера това място – категорично. Това заяви действащият евродепутат и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в отговор на въпрос на БНТ дали ще се върне в България като представител на местната власт за сметката на мястото си в Европейския парламент.

Чистота на въздуха, транспортната схема на града, достъп до Витоша, грижа за младите семейства – това са приоритетите на Джамбазки в програмата му. Той посочи проблема с паркирането в София като основен проблем в транспортната схема и обяви, че нещата ще бъдат решени с повече видеокамери, с помощта на които да се налагат глоби за неправилно поведение на пътя.

Джамбазки към София прайд: Да сме наясно, като кмет ще забраня парада

"Аз съм просто бял, хетеросексуален мъж, данъкоплатец, на изборна позиция, затова отказвам любезно отправената покана...И да сме наясн...

Премахване на сградна инсталация на "Топлофикация" и отоплението в циганските махали – това са проблемите на чистотата на въздуха според Джамбазки. Той добави и автомобилите, минали недобросъвестен технически преглед.

По въпроса с гетата, зам.-председателят на ВМРО каза следното: "Формулата е една – багери". Той посочи "Баталова воденица" и Виетнамските общежития като пример, подчертавайки, че незаконните постройки трябва да бъдат бутнати. Всъщност именно проблемът с незаконните постройки и отоплението им Джамбазки видя като проблем за чистотата на въздуха, а решението е събаряне, според него.

Ангел Джамбазки не пропусна и "Софийска вода". Той иска построяване на канализация в районите "Искър", "Кремиковци" и "Връбница" от дружеството – ако не, разваляне на концесията. На въпрос защо като общински съветник не е успял да въздейства по въпроса, отговорът беше, че "договорът със "Софийска вода" е подписан предателски" и предвижда огромни концесии.

Същевременно Джамбазки, без да назовава по име лидера на "Атака" Волен Сидеров, обяви, че той ще бъде осъден за лъжи и клевети по време на вече станалото скандално предаване "Референдум". Това няма да го спре, каза обаче зам.-председателят на ВМРО и предположи, че Сидеров завижда на възхода на ВМРО и "Възраждане".

Джамбазки към София прайд: Да сме наясно, като кмет ще забраня парада

"Аз съм просто бял, хетеросексуален мъж, данъкоплатец, на изборна позиция, затова отказвам любезно отправената покана...И да сме наясн...

За Джок Полфрийман Джамбазки каза, че било ненормално "касапин с нож" да бъде пускан и уточни, че Полфрийман сам си бил казал, че е на поход по света да убива нацисти. Припомняме, че в 9:00 часа ВМРО прави протест пред Съдебната палата, защото по същото време днес (7 октомври) се гледа протест на прокуратурата срещу определението за предсрочно освобождение на австралиеца.

* Публикацията е по договор за информационно обслужване в рамките на вота за местни избори 2019. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители