Какво е да имаш фамилия Иглесиас - Син на Хулио и брат на Енрике

16570
Какво е да имаш фамилия Иглесиас - Син на Хулио и брат на Енрике

Испански певец Хулио Иглесиас-младши едновременно носи името на бащата си и e най-големият син в семейството.

Вижте 15 интересни факта за звездата:

1. Хулио Хосе Иглесиас-младши - второто дете на известния испански певец Хулио Иглесиас и по-голям брат на Енрике Иглесиас. Името на баща му е записано в Книгата на рекордите на Гинес за брой издадени албуми. Брат му Енрике е в топ 10 на световния шоу бизнес, а дали Хулио ще продължи като тях …. Обича семейството си, обича музиката, която създава, и е щастлив, че може да направи това, което иска.

2. Като дете, Хулио заедно със сестра си се премества от Мадрид в имението на баща си в Маями, където днес живее и до днес. С Енрике винаги са били и остават добри приятели и никога помежду им няма конкуренция. Само една снимка от детството им запечатва "конфликт": „кола - аз съм седнал в нея, а Енрике иска да е вземе. В действителност, ние никога не се карали помежду си“ – споделя звездата. Отношенията им до сега са отлични и обичат да ходят на спортни събития заедно.

Двамата обаче са поставени отново пред предизвикателството - за по-малко от две седмици да се конкурират за сърцата на българската публика.

3. Хулио външно изглежда като 18-годишен, въпреки, че в действителност той е вече 43! Рекламно лице и до днес на много престижни и световни марки

4. Обича спорта. Много добре играе тенис и познава лично почти всички известни световни звезди. Между другото, той запознава Анна Курникова и Енрике. Лудо влюбен е в океана и сърфа. И, разбира се, футбола - не пропуска голямо събитие. Ако не се занимава с музика, би станал спортист.

5. Любим град –„ Най-добрият град в света - това е Сан Диего: винаги е страхотно време, океана и красиви хора. Забележително е да хванеш вълна и уиндсърф, съчетано със слънчеви бани и плуване“. Може би защото при предишното си посещение у нас нямаше възможност да разгледа прекрасната ни страна.

6. Хулио Иглесиас - младши е романтична личност – „ Аз съм много любвеобвилен човек “- споделя за себе си звездата. „особенно, когато една жена е красива“. Вярва дори в любовта от пръв поглед, както и, че може да живее само с една жена.

Хулио обещал да се ожени за не по-рано от 50 години, но е щастливо женен от 2011 г. за топмодела Карис Верхарт и иска да имат най-малко 15 деца, като голямо щастливо семейство - това е много важно за него. Една от сериозните му връзки в живота продължава девет години и половина, като е посветил много красиви песни.

7. За достойнството на човека, счита: „ трябва да бъда честен и наистина не се опитвам да заблудя никого“.

8. За някои луди неща, които му се случват по концерти- фенките често захвърлят дрехите си на сцената. С усмивка споделя : „ може би имам цяла колекция на Виктория Сикретс“.

19 хиляди празнуваха рождения ден на Енрике Иглесиас в Загреб

Арена Загреб се оказа тясна за поредното шоу на Енрике Иглесиас от тура "SEX and LOVE". Броени дни преди шоуто си в София, световната ...

9. Независимо от сериозната си кариета намира време да бъде популярен телевизионен водещ и актьор.

10. Първия триумф е испанскоезичния му албум „Tercere Dimension „ отдавна има голям успех в Испания и в Латинска Америка

11.Като фен на спорта любим номер - 11

12. Любим актьор- Ал Пачино,

13.Любим цвят - синьо.

Мега звездата Енрике Иглесиас с 2-ри концерт в България

Поради огромния интерес и след получените над 10 хиляди мейла от фенове, които не успяха да се сдобият с билети за концерта през декем...

14. Любима книга - "Малкият принц" от Антоан дьо Сент-Екзюпери.

15. За българските момичета- „те са много приятни и изглеждат шик. Почти перфектни.“

Хулио - младши вече има предложение от българска марка козметична фирма, както и от няколко български винарски изби да стане тяхно рекламно лице.

Дали сексимвола ще бъде привлечен в „българска следа“ , може би ще ни подскаже сам на 28 май в Sofia live club от 21.00 ч. в горещото латино парти , което ни очаква.

Билети за събитието може да се закупят в мрежата на EVENTIM , като и в деня на събитието в клуба.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com