Цвета Кирилова: Слави Трифонов допусна сериозна стратегическа грешка

17817
Цвета Кирилова: Слави Трифонов допусна сериозна стратегическа грешка
Снимка: Личен архив във Фейсбук

"Славчо, Вие излъгахте толкова много хора, които имаха персонални очаквания от Вас! Вие разбрахте, че с концерти и реплики на музикални парчета не се прави политика и не сте готови с музикалния си бенд за това. Вашата позиция не е отговорност, а тотална БЕЗОТГОВОРНОСТ. Колко избора още ще трябва да направим специално за Вас, за да си начешете егото, или ще правим избори, докато се сбъдне мечтата Ви да сте първа политическа сила, но живота Ви отрежда да сте втори и т.н.

Не може да твърдите, че е отговорност да пребивавате извън парламента, а е АБСОЛЮТНА БЕЗОТГОВОРНОСТ, когато си се насочил към политиката и си подвел една не малка част от народа да Ви повярва и да кълве неудържимо на празна кука. Това е нистина мерзко и ще поясня защо. Когато нямате капацитет, не казвате хоп преди да сте скочили", пише журналистката Цвета Кирилова, която е създателка на сдружение "Азбукари".

Слави Трифонов и етиката на (без)отговорността

Слави Трифонов обяви, че няма да е депутат в 46-ото Народно събрание. Както практически не беше и в краткотрайното 45-о. Мястото му не ...

"Не Ви видяхме нито веднъж в мъртвородения парламент, точно защото изповядвате същата религия като тези, които са избрани, но не стъпват там, защото се имат за богопомазани. Мнозина имаше такива. Какъв депутат бяхте Вие?

С какво допринесохте за политическия живот, освен чрез хаотични предложения на сценаристите, за да объркате Избирателния кодекс и да нанесете поразии, колкото други некадърници не могат да направят за един цял мандат. Това отстъпване не се ли дължи на друго, а именно че в публичното пространство се говори, че зад Вас и ИТН стоят капиталите на Делян Пеевски. И сега, когато законът Магнитски го подгони, Вие елегантно се опитвате да излезете сух и оставяте партията си в ръцете на Тошко, който може да е велик сценарист, но НЕ СТАВА ЗА ПОЛИТИК!

Отговорност означава да донесеш точен отговор за решаването на проблемите, а Вие се криете няколко месеца като мишка. Така държава не се управлява, нито чрез социална мрежа, нито чрез модернизирани патриотични песни, собственост на българския народ. 20 години опростачване на нацията, чалгаризиране и накрая да оберем реколтата. Това Ви е политиката. Магнитски е доста притеснителна ситуация, нали?

Стойте си зад кадър. Така е по-добре. Поне сменете лаиците в листите си с някоя попфолк певачица, тя ще Ви е благодарна. Толкова години лансирахте една голяма част от калта на България в национален ефир и ги налагахте за елит, иронизирахте собственото си общество и се гаврихте с кого ли не. Няма компрометиран политик, на когото да не сте се подмазвали и сервилничели, а сега ми говорите за ОТГОВОРНОСТ. Оставете това, отговорността е за истинските хора!

Журналистка: Ако изберем Слави Трифонов за президент пак ли ще комуникира с Фейсбук статусчета?

"Разбира се, че Слави ще обяви факта, че няма да се влиза в следващия парламент чрез фейсбук пост от няколко реда. Не е като да са гла...

П.С. Слави Трифонов допусна сериозна стратегическа грешка. Имаше шанс да управлява кратко, но и да инициира големи промени и да увери, че има готов екип за този процес. Нужно бе да направи правителство, за да покаже, че хората му са качествени и можещи. И след това с право можеше да поиска още по-голяма обществена подкрепа. Само, че трябваше да знае, че птичето каца само веднъж на рамото. Така, че не знам на какъв друг пост се виждате, уважаеми Слави, но няма да сте премиерът с обецата и татуировките, който да ме представлява в Европа и по света. За президентската институция пък съвсем. И за двата поста са необходими действащи, идейни, динамични, решителни и отговорни хора.

Запомнете едно - Вие, Слави Трифонов и ИТН, нямате избиратели и поддръжници на политически платформа, програма и идеи. Това са фенове, подразнени да станат избиратели, които искат да управляват с агресия и наказателен вот. Те гласуват за музикални парчета, а не за идеологии."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

В търсене на служебен премиер: Росен Желязков отиде при Радев

Петков не иска смяна на регулаторите преди вота, докато "водите са мътни"(ВИДЕО)

Борисов иска преговорите с ПП-ДБ да продължат преди изборите (ВИДЕО)

Борисов не иска хора от ГЕРБ да са служебни премиери (ВИДЕО)

"Ако трябва и през почивните дни": Президентът започва срещи с всички потенциални служебни премиери (СНИМКИ)

С размяна на любезности Радев връчи третия мандат на ИТН, те върнаха празна папка (СНИМКИ и ВИДЕО)

С метафори за годежи и казарми Янаки Стоилов разкритикува партиите: Прилагат Конституцията само когато не им пречи

Рая Назарян: Кирил Петков имаше неочакван юридически съветник в лицето на Делян Пеевски

Тома Биков: Изборите могат да бъдат и на 2 юни

Никола Минчев: Изборите могат да са 2 в 1 на 9 юни

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика