ГЕРБ ще обяви кандидата си за президент през май - юни

2804
ГЕРБ ще обяви кандидата си за президент през май - юни
Снимка: БГНЕС

Ще обявим своите кандидати за президент и вицепрезидент през юни.

Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, във връзка с предстоящите президентски избори, по време на изказването си в рамките на форума „Предприемачеството – двигател за развитие на България“ в Хасково.

Първанов: Калфин би бил прекрасен президент, но това не значи, че той ще е кандидат

Ивайло Калфин би бил прекрасен президент, но това не означава, че той ще се кандидатира. Това каза пред журналисти в парламента председ...

„Партия ГЕРБ ще си има свои кандидати за президент и вицепрезидент. Тези кандидати ще бъдат обявени през май - юни, защото в момента все пак трябва да отдадем необходимото уважение към сегашния президент”, заяви Цветанов.

Той призова да не се забравя в какъв период Плевнелиев беше президент. „В период, в който имаше политическа нестабилност, политическа конфронтация и агресивност, която, повярвайте, беше губеща за всички – и партии, и общество, и държава. Два служебни кабинета дадоха възможността да се проведат избори. Последните предсрочни парламентарни през 2014 година дадоха тази устойчивост, която имаме днес”, посочи Цветанов, цитиран от Фокус.

По думите му президентските избори ще бъдат тема на реален разговор май месец и може би през юни ГЕРБ ще обяви съответните номинации.

„Мога да ви уверя, че кандидатите ни за президент и вицепрезидент ще бъдат най-добрите и ще получат широка обществена подкрепа не само от нашите структури, но ще бъдат добре възприети и от други политически формации и разбира се преди всичко от обществото, защото то е основният работодател при назначаването на президент и вицепрезидент. Ще се подготвим много добре”, увери той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика