И Луната да окупират, за Орешарски и тези зад него няма значение, каза Борисов

18307
И Луната да окупират, за Орешарски и тези зад него няма значение, каза Борисов

Каквото и да правят студентите, това няма да има значение за управляващите, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещението си в сливенското село Ковачите.

Орешарски и компанията, която представлява за съжаление, ако ще да окупират и луната – за тях ще е без никакво значение, заяви Борисов.

Ръководството на СУ помоли за разбиране към окупацията

След продължило няколко часа заседание на Ректорския съвет на Софийския университет „Св. Климент Охридски” и разговор с пре...

„Това не са хора като нас, които заради хиляда души на Орлов мост да си подадат оставка и да искат държавата да е мирна и народът да ни подреди още веднъж. Въпреки че народът пак ни подреди като първи, тези се държат като победителите на изборите. Затова населението бушува”, посочи Борисов, предаде Агенция "Фокус".

„Това е противоестествено – ДПС и „Атака” заедно, Волен Сидеров да крепи ДПС на власт. БСП, която е прекръстила българските турци, да е в коалиция с тях. Това са все едно орел, рак и щука – събрани заедно и всички се гордеят с това, че ГЕРБ не е на власт. Защо, коя е гордостта? Че ГЕРБ прави църкви, магистрали, мостове, толкова неща”, заяви Бойко Борисов.

„Не виждам смисъл да повтаряме всеки ден – предсрочни избори. Докато не разберат, а явно не разбират, че най-правилното за тях като партия и най-полезното е да се направи веднага един служебен кабинет, предсрочни избори и както ни подреди народът, всички да се съобразяваме с това”, каза още Борисов.

„Моята баба за последен път беше на 74 години, когато ме накара да отида да копаем картофите на село. И на мен не ми се копаеше, обаче тя ме накара”, заяви още той в разговор с жители на Ковачите.

Окупацията на СУ няма нищо общо с демокрацията, каза Янаки Стоилов

Остри критики към действията на студентите в Софийския университет отправи депутатът от БСП Янаки Стоилов, който е и преподавател в уче...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика