X
 
 

Манолова: Ще управлявам заедно със столичани

1635 5
photo of Манолова: Ще управлявам заедно със столичани
Снимка: БГНЕС
Внасяме 6255 подписа, като имаме още около 2000 подписа, които не успяхме да обработим и можем да внесем до края на деня или утре, но и тези са достатъчни на хората, които подкрепят моята гражданска кандидатура за кмет на София. Избрахме днешния ден, защото аз и екипът ми имаме вяра, надежда и любов за София.

Това заяви кандидатът за кмет на столицата Мая Манолова пред журналисти преди внасяне на подписите за регистрация на местните избори, предаде БГНЕС.

Десни и центристи също подкрепиха Манолова за кмет

Платформа за гражданско управление на София сключи гражданският кандидат за столичен кмет Мая Манолова с подкрепящите я партии и формац...

"Днес е един прекрасен празник, който ще отбележим с регистрацията в Избирателната комисия, а по-късно с гражданите от "Люлин" сме поканени на тържество на Кооперативния пазар.

После ще уважим инициативата на майките от "Системата ни убива всички", за да проверим заедно колко достъпна е средата за хората с увреждания.

Днес е ден за празник, пожелавам на всички столичани да са усмихнати, креативни и да имат вяра, надежда и любов за София", коментира още Манолова.

Десни и центристи също подкрепиха Манолова за кмет

Платформа за гражданско управление на София сключи гражданският кандидат за столичен кмет Мая Манолова с подкрепящите я партии и формац...

На въпрос как ще управлява града без общински съветници, Мая Манолова отвърна, че ще се справи с помощта на столичани.

"Ще управлявам София със столичани, с потенциала, капацитета и енергията на всички граждани на София. София заслужава да бъде управлявана с ума, таланта, надеждата, вярата и любовта на всички столичани", допълни в заключение Манолова.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  поредната руска матрьошка
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Опитва се да придърпа "умните и красивите", но няма да й се получи, защото евтиният пиар не работи след демагогията на данчето и бойко - едно котило са
  : 0 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  "Ще управлявам София със столичани, а дебелият глупак от снимките ще ми носи папките..."
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Дебелият глупак, ако те барне, ще те сгъне на хармоника и ще те еб* и бие цяла седмица! Палячо!
  : 8 !
 • Анонимен 1.2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  пидоРашка1.1, на Мая екипа от пеераси-хулигани ли се състои?! Отврат!
  : 0 !