Николай Марков: Парламентарна комисия за разследване не означава нищо

3732
Николай Марков: Парламентарна комисия за разследване не означава нищо
Снимка: БГНЕС

"Уведомяват ни, че започвала истинската демократизация на България и видимо очакват да си прехапем езика от удивление. Цели 30 години същите тези лица в парламента ни обясняват напоително, че живеем в демокрация, която от днес нататък ще ставала истинска. За мен това говорене е много обидно, а тези които го правят са за изтичане в обратния канал на политическата канализация. Ако въобще има такава?!

Много добре разбирам какво стои зад гръмките заявления, сапунисаните закани и прочее недъгави активности на нашите депутати. Зная също, че "парламентарна комисия за разследване" не означава нищо. Абсолютна популистка и проверена нула", пише експертът по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук.

Николай Марков: Водещата мотивация на нашата престъпна политическа клика е краденето

"Водещата мотивация на нашата престъпна балканска политическа клика се съдържа в отговора на въпроса: Откъде може да се краде безнаказа...

"Нощните полюции за ефективен и справедлив лустрационен закон, написан от лустратори, които самите са за вековно лустриране, меко казано ме смущават. И аз мога да напиша на коляно едни витиевати и неприложими глупости, за да си разчиствам евентуално личните сметки под формата на лустрация, но не това е проблема.

И днес имаме прекрасни български закони, който никой не ги налага според правилата на правовата държава. Един повече или по-малко няма никакво значение. Фактът, че лустраторите са отрочета на номенклатурни семейства от висшата комунистическа номенклатура е достатъчно показателен, да не говорим, че първата лустрационна плоскост е икономическата, а не псевдо-експертната.

Затова, по-леко на лустрационните завои, да не излетите самите вие от високата ъглова скорост. Ако искате да знаете как се правят истински тези работи, обърнете се към мен. Консултацията ще е напълно безплатна, ако въобще имате здраво дупе за останалата черна работа, а не за трансджендърски нефелни забавления.

Вашата демокрация може да започва от днес, уважаеми депутати, но моята започна преди 30 години. Цялата ми младост беше погребана от вашите злоупотреби, кражби и всякакви други безнаказани престъпления срещу род и родина. Затова, много Ви моля, да прекратите незабавно манипулациите, популизма и простотиите си, защото сте на една ръка разстояние от края на филма. Няма такава нация в света, която в един момент не отпуши натрупаното и се надявам да знаете какво е то в душите на ограбените, унизени и унищожени животи и мечти на българите. Лоша работа, която всеки миг може да ви настигне.

Денят Х: Ще реши ли парламентът да разследва третото управление на Бойко Борисов?

Парламентът се събира днес на второто си пленарно заседание. Депутатите отново ще работят в старата сграда на Народното събрание, позн...

Политиката приключи господа, запомнете го. Тази страница е затворена. Мислете."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

ИТН: Христо Иванов е родител 1 и 2 на Конституцията и се роди "То" (ВИДЕО)

Борисов за ПП-ДБ: Всичко е загубено в отношенията ни (ВИДЕО)

Надежда Йорданова с ясен знак, че ПП-ДБ могат да са в опозиция след изборите

ПП-ДБ: ЕК започна наказателна процедура срещу България заради четири партии (ВИДЕО)

Първан Симеонов: На ПП-ДБ ще им се услади да са в опозиция известно време

За коалицията с ГЕРБ: Лена Бориславова даде обяснение

Свалянето на Желязков е отклоняване на вниманието от пуделите и контрабандистите: Говори Даниел Митов

Божанков: Подчинение ГЕРБ в наше лице няма да срещнат

Последен парламентарен контрол преди изборите 2 в 1

Кирил Петков: Росен Желязков не беше свободен

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика