Николай Марков: Водещата мотивация на нашата престъпна политическа клика е краденето

7968
Николай Марков: Водещата мотивация на нашата престъпна политическа клика е краденето
Снимка: БГНЕС

"Водещата мотивация на нашата престъпна балканска политическа клика се съдържа в отговора на въпроса: Откъде може да се краде безнаказано и колко?

Такива са били винаги нашите посредствени "политици" - крадливи дребни душички. Още преди Освобождението, когато се създават предпоставките за поява на Екзархията се оформят първите крадливи полуполитически банди за трупане на несметни богатства чрез присвояване на различни потоци от пари", пише експертът по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук.

Заркова: Започваме да разбираме кои са политиците, искащи власт на всяка цена

"Ново правителство или нови избори? Аз не разбирам много от политика, но това, че НЯКОЙ С НЯКОГО щял да прави правителство, след като ...

"Да не говорим какъв грабеж на българите е извършен във фазата на руско-турската война и как, защото след края й до наши дни този грабеж не е спирал дори за миг. Затова сме били винаги бедни и управлявани от чужди и наши престъпници - "търговци на тютюн и кръв човешка".

Търпението ни е изчерпано, зная, но радиоактивната дъждовна вода, която се събира върху нашия национален покрив, трябва да се изтече до капка през улуците. Няма друг начин да бъдем в уюта на сухо и топло място! Живеем във времена, които са благодатни за буен растеж на бурените и няма как най-негодното и болното измежду всички нас да не изплува най-отгоре като олио над бистра вода.

Негодността и закономерния финансов и морален упадък на западната цивилизация е очевидна и само недъгав, болен или престъпен ум може да привижда нещо живо в нещо отдавна мъртво. За мое огромно съжаление. Затова не страдайте за погиващото пред очите ви, защото именно заради неговата еволюционна смърт ще се роди ново, здраво и смислено съществуване на човешкия вид.

Много хора ще погинат в огъня на пречистването и този огън няма да погълне само една или няколко държави, а цялото земно кълбо. Днешните политически шамани ще бъдат лош спомен от отминали времена на унижения, злоупотреби и добре гримирана масова смърт.

Искра Михайлова: Избирателите да внимават кой и какво им обещава

Ние от „Възраждане“ сме доказали, че имаме, волята, смелостта и куража, да не се огънем под натиска на статуквото и попадай...

Вървим напред..., пък който и докъдето! Няма друго правилно решение. Всеки ще стигне за където е тръгнал и лично ще бъде принуден да изпие горчивата чаша с отрова или благодатния сок на живота - според съда на съвършен съдия. Не от Страсбург! Сега сме повече от разделени, отчуждени и самотни, но утре пак ще изгрее слънце над земята и вероятно то ще ни вкара в нова епоха със съвсем различен световен ред. Със сигурност по-справедлив и прогресивен за човечеството от днешния смъртоносен и лицемерен хаос.

Днес над всички нас са бурените. Утрото е на въздадената справедливост и разума."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Прогноза за времето - 26 април 2024 г. (петък)

Отиде си мимът и театрален режисьор Александър Илиев

Най-важните новини за деня: 25 април 2024 г.

Градската природа във фокуса на арт конкурс

Българските деца са първи в Европа по консумация на алкохол, цигари и канабис

Д-р Евлоги Станчев: Все още не сме готови да погледнем трезво на отношенията ни с Русия (ВИДЕО)

Kaufland срещу разхищението на храна: Намаленията на компанията спестяват над 11 млн. кг хранителни отпадъци

С колко са се увеличили местата в детските ясли у нас?

Времето утре - 26 април 2024 г.

ВАС върна за ново разглеждане отказът за бежански статут на арабски дисидент

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com