X
 
 

Жена нападна мъж на пътя след засичане и гонка

4447 0
Жена нападна мъж на пътя след засичане и гонка
Снимка: iStock/Guliver
Поредна агресия на пътя, този път от млада жена, която напада и удря шамари на мъж след засичане на ключово кръстовище в Русе.

Екшънът се разиграл на кръстовището при Пантеона, което е едно от най-натоварените в крайдунавския град. Свидетел на конфликтната ситуация разказа пред Нова тв, че преди нея е имало гонка.

Мъж с джип нападна жена и болния ѝ съпруг (СНИМКИ)

Нова история за агресия на пътя обедини хиляди Facebook потребители. Tя се споделя в социалната мрежа. В случая се издирва мъж, посегн...

Нападателката е от популярно семейство от Русе и затова никой от свидетелите не пожела да застане пред камера, за да разкаже подробности за случката.

"На това кръстовище има много камери за видеонаблюдение. На 20 декември Община Русе прие визуализацията и монтажа на новите камери, които влизат в употреба.

Те са разположени на 30 кръстовища и дават много широка представа за това, което се случва на тях", обясни заместник-кметът на града Димитър Недев.За случая е уведомена и полицията.

"Установени са участниците в този инцидент. Работи се по случая. Извършва се проверка. Сигналът е подаден от потърпевшия. Полицията ще си свърши работата спрямо закона", коментира началникът на Първо РПУ в Русе.

Отново агресия на пътя, нападнаха бременна жена

Полицията задържа двама мъже, нанесли побой на мъж и бременна жена на АМ "Тракия", съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в Пловдив. Инте...

Actualno.com

Етикети: