Мъж с джип нападна жена и болния ѝ съпруг (СНИМКИ)

17416
Мъж с джип нападна жена и болния ѝ съпруг (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

Нова история за агресия на пътя обедини хиляди Facebook потребители. Tя се споделя в социалната мрежа.

В случая се издирва мъж, посегнал физически не само на жена, но и на съпруга й, който в този момент бил превозван с линейка към болница.

Историята е публикувана в групата "Пловдив". Разказвачът е неизвестен. Писал е до групата, а администраторите й са решили да публикуват призива за издирване на собственика на BMW-то, за когото се твърди, че е посегнал на семейството.

Нападнаха мъж с нож във Велико Търново

Мъж е бил ранен в гърба с нож във Велико Търново, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР. Инцидентът е станал на главната улица в града....

Публикуваме пълната история без редакторска намеса:

"Историята, която ще споделя е изключително грозна. На 01.09.2018 баща ми получава инсулт във Велинград. По лекарски нареждания, на 05.09.2018, с линейка наета с лични средства, е транспортиран от Велинград до Пловдив- изключително внимателно, с бавна скорост, отново по лекарски препоръки. Транспортира се човек в безпомощно състояние все пак.

Майка ми, както можете да си представите ситуацията, е в изключителен дистрес и кара личния си автомобил плътно след линейката. Отново повтарям - по инструкции на невролог, линейката се движи бавно и внимателно; разбираемо, че може би за някои шофьори това би било изнервящо, но за последвалото няма извинение.

Вече в Пловдив, на кръстовището на Захарна фабрика, към 11:30 сутринта, джип BMW с регистрация РВ 0215 ТС засича автомобила на майка ми и застава между нея и линейката. С маневри, тя успява отново да заеме мястото си зад спешната помощ, което явно не се харесва на въпросния господин.

Мъж, ударил полицай, беше задържан в с. Орешене

Мъж на 28 години, ударил полицай, и двама негови приятели, които оказали съпротива при задържането му, са арестувани в село Орешене, об...

Той я засича, прекъсвайки пътя й след линейката, излиза от автомобила си, доближава се до колата на майка ми, сама жена, която е видимо разстроена, и я удря ПО ЛИЦЕТО С ЮМРУК. Навира се през прозореца, в момента в който майка ми се опитва да обясни случая, и я удря. Не го интересували нито инсулти, нито спешни случаи.

Баща ми, в полулегнало положение на носилката, вижда всичко. Въпреки слабото си физическо състояние, той отваря вратите и защитава майка ми, при което господинът с BMW-то напада и него. Човек с инсулт, видимо в недобро състояние. От рязкото ставане и шок, баща ми припада. Разбира се, господинът пали колата и бяга.

Последвалите часове на стрес и ужас не могат да се опишат. Това, което ще помоля вас като читатели е да разгласим случая и ако е възможно някой, който е присъствал на въпросното кръстовище на Захарна фабрика, на 05.09.2018, в 11:30-11:34 сутринта и има желание да съдейства, да се свърже с полицаите на 3-о РПУ Пловдив или с редакцията Ви като свидетел.

Прилагам снимки на колата на въпросния "джентълмен". Да се знае. Може пък и да го накараме да се срамува."

Разбира се, много от фейсбук потребителите поставят под съмнение достоверността на историята, други призовават към саморазправа. Има обаче и такива, които разказват, че са станали свидетели на случая като дори шофьорът на линейката се е намесил в опит да вразуми "джентълмена" с джипа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com