Световната вицешампионка по бокс Стойка Петрова получи заслужен приз

785
Световната вицешампионка по бокс Стойка Петрова получи заслужен приз
Снимка: Община Русе

След оказаното внимание и признание за успехите на състезателките по борба Биляна Дудова и Тайбе Юсеин през миналата седмица, днес настъпи тържествения ден и за боксьорката Стойка Петрова. В Заседателна зала на Община Русе, в присъствието на изпълнителния директор на Боксов клуб „Русе“ Илия Сяров и треньора Павел Сяров, кметът Пламен Стоилов награди именитата състезателка, която стана световен вицешампион по бокс за жени.

Припомняме, че Стойка Петрова стана европейска шампионка, а след това спечели и сребърен медал, оказал се единствен за България от световното първенство, което се проведе в Ню Делхи, Индия.

Филми, пътеводител и фотоалбум за туризма в регион Русе-Гюргево

Бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия - Русе представи проект „Съвместна стратегия за развитие на туризма в ...

„Гордея се с изключителните постижения на Стойка, които са резултат от много труд и подготовка. Тя е идол за младото поколение и можем да претендираме, че в Русе се намира най-добрият боксов център, който създава шампиони“, заяви градоначалникът Стоилов. Той връчи парична премия и картина на шампионката като заяви, че в момента в процес на проектиране е нова модерна зала за тренировки по бокс. Русенският кмет получи статуетка от изпълнителния директор на клуба Павел Сяров, който от своя страна благодари за подкрепата от Община Русе и определи 2018 г. като най-успешната година за БК „Русе“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com