Facebook тества автоматично фото синхронизиране за iOS

15823
Facebook тества автоматично фото синхронизиране за iOS

След като пусна автоматична функция за „качване” на снимки за някои Android потребители през септември, сега Facebook тества система за автоматично фото синхронизиране за потребителите на iOS.

Към момента инструментът е само тестов и поради тази причина може да се използва от ограничен крък потребители. Подобно на функцията за моментално ъплоудване на снимка на Google, Facebook може да „закачи” всяка снимка, която направите, гарантирайки, че снимките ви остават „заключени” и достъпни само от вас, поставяйки ги в "Synced from Phone" таб във вашата страница със снимки.

Зукърбърг: Ако не бях успял с Фейсбук, щях да работя в Майкрософт

Основателят на най-голямата социална мрежа в световен мащаб Фейсбук – Марк Зукърбърг, прави доста интересно признание в едно от и...

Вероятно ще възникнат въпроси с неприкосновеността на вашето лично пространство, но ако нямате проблеми с използването на аналогичната функция на Google, и в този случай не би следвало да има притеснения. Освен това снимките ви се озовават вcl „Фейса”, което е доста по-практично от това да се озоват в Google+.

Към момента няма яснота дали функцията ще бъде предложена на всички потребители, но фактът, че се тества за Android и iOS подсказва именно това.

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com