Честваме 90 години от създаването на Motorola

1641
Честваме 90 години от създаването на Motorola
Снимка: Actualno.com/Румен Скрински

На днешния ден през далечната 1928 г. в Чикаго само с един продукт и петима служители братята Пол и Джоузеф Галвин създават компанията-предшественик на Motorola - Galvin Manufacturing Corporation. Припомняме си го днес, когато празнуваме #90yearsmotorola и едва ли някой ще оспори, че ние трансформирахме технологичната индустрия.

Нашият първи продукт е създаден през 1928 г. с фокус върху живота на батерията - предизвикателство, което съществува и днес и което разрешаваме посредством нашите иновации и технологична еволюция. Устройството, чието пълно име е Galvin Manufacturing battery eliminator, давало възможност радиостанции, захранвани от батерии, да ползват и битово електричество. Днес, също толкова успешно, отговаряме на потребителските изисквания за висока скорост с най-новия ни продукт, 5G moto modTM.

Легендарното лого на Motorola става на 63 години

Създаването на логото е целенасочено мениджърско решение, след като брандът променя стила си неколкократно от своята поява на пазара пр...

В нашето ДНК е заложено да се вслушваме в потребностите и желанията на потребителите и да правим дори невъзможното, за да ги удовлетворим.

През 1943 г. създадохме първата в света приемо-предавателна радиостанция. Нашите технологични разработки позволиха на милиони хора да проследят първото кацане на човек на Луната. Създадохме емблематичния RAZR V3, който зададе нови тенденции в дизайна на мобилните телефони и се превърна в първото устройство, което е и ценен моден аксесоар. Да не забравяме и moto modTM технологията, която дава възможност смартфонът да се трансформира в стерео колонка, принтер за моментни снимки, гейминг конзола или пък 360° камера. Фокусът на Motorola винаги са били потребителите. Създаваме нашите продукти с цел да облекчим и улесним ежедневието на нашите клиенти. В същото време, на корпоративно ниво, ние си даваме ясна сметка, че служителите ни стоят в основата на този успех. Дългосрочното лидерство се е превърнало в традиция за нашата компания - още от Пол Галвин, който ръководи Galvin Manufacturing 28 години, до настоящия президент на компанията Серджо Буняк, който е част от екипа на Motorola от 1996 г.

През годините Motorola е имала много поводи и вълнуващи моменти за празнуване. През последните 90 години ние оставаме верни на нашата най-важна цел - да прекрачваме границите, които стоят пред иновациите, и да правим технологиите достъпни за всички потребители в максимално олекотен формат. Нямаме търпение да споделим нашите вълнуващи постижения, паметни моменти, интересни факти и викторини през следващите 90 дни в социалните мрежи. Днес ви каним да отпразнувате с нас #90yearsmotorola и ви поздравяваме с едно специално послание: най-доброто тепърва предстои.

 

Новият смартфон moto g6 - вдъхновяващ дизайн, творческо изпълнение

Motorola представи новата серия moto g6 на събитие в Sofia Ring Mall в столицата. С премиум характеристики и функционалности, телефонит...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide