Теленор подкрепи Run2Gether 2020 за трета поредна година

1973
Теленор подкрепи Run2Gether 2020 за трета поредна година
Снимка: Теленор

За трета поредна година отбор на Теленор подкрепи българското издание на един от най-успешните мини-маратони с кауза в света, който се състоя тази събота, 19 септември в Борисовата градина – Run2Gether.

На старта на Run2Gether рамо до рамо застанаха хора с увреждания и техни поддръжници с големи сърца от политиката, бизнеса, сцената, спорта, както и много други съпричастни столичани.

Достъпни лаптопи за малки отличници и отлични родители

Новата учебна година започна и несъмнено всички искаме нашите малки ученици да са истински факири в училище, пълни отличници и да ни ра...

С това събитие организаторите от JAMBA си поставят две големи цели: да популяризира спорта за всички и да даде гласност на нуждата от равно включване, равен достъп и промяна на нагласите към хората с увреждания. Средствата от дарените билети за участие в маратона, заедно с даренията от отговорния бизнес, ще помогнат за създаването на Адаптиран младежки кариерен център за хора с различни възможности, който да ги подготвя за нуждите на пазара на труда.

„Run2Gether е начин за пореден път да докажем, че хората с увреждания са равностойна част на нашето общество и имат правото на равен достъп и кариерни възможности. Радваме се, че Теленор ни подкрепи за поредна година в начинанието, тъй като компанията е един от най-значимите ни партньори, които от години работят в посока приобщаване на хората с увреждания чрез проекта Open Mind“, каза Йоана от JAMBA.

Служителите на Теленор помагат на над 50 деца в неравностойно положение за първия учебен ден

За трета поредна година Теленор организира благотворителната инициатива „Готови за първия срок“, с която служителите на ком...

Open Mind е сред най-устойчивите и дългосрочни инициативи на Теленор. Програмата е посветена на професионално развитие и социална интеграция на хора с увреждания, като тази година стартира шестото й издание. За изминалите пет издания над 20 души с различни възможности са участвали в програмата, като всички те са успешно реализирани на трудовия пазар, а петима от тях са назначени на постоянен трудов договор в Теленор България. Програмата води до отлични резултати в приобщаване на хората с увреждания и е принос към един значим сегмент от пазара на труда у нас, където и държавата и бизнесите насочват все повече усилия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com