Брад Пит ще прави филм за Холокоста

4022
Брад Пит ще прави филм за Холокоста

Брад Пит е започнал работа по нов филм, в който ще става дума за Холокоста и ще бъде базиран върху бестселъра на Едуин Блек „IBM and the Holocaust”.

Звездата от „Мистър и Мисис Смит” се е захванал с нов проект за филм. Лентата ще се основава върху „IBM and the Holocaust”, която е фокусирана върху това как нацистка Германия е успяла да убие толкова много евреи по време на Втората световна война.

Брад Пит крие пистолет в дома си

Актьорът Брад Пит не се чувства в безопасност, ако няма пистолет в дома си. Звездата от "Убивай ги нежно" пази годеницата и децата си ...

Книгата се основава на истинската история за това как изпълнителният директор на Ай Би Ем през 1933 г. Томас Уотсън влязъл в стратегически съюз с нацистите, създавайки измамен метод за използване на данни от преброяването на населението в Германия. След това на правителството, оглавявано от Адолф Хитлер, било съобщавано къде живее всеки един евреин в Европа. Така те били залавяни и изпращани в концентрационни лагери, където мнозина били избити в газовите камери.

Брад Пит в момента е поставил идеята си „на пазара на киноиндустрията”, а източници твърдят, че актьорът е поставил и себе си в една от главните роли, за да може да привлече някой добър режисьор.

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com