Бразилия повдигна обвинение срещу Джъстин Бийбър

71690
Бразилия повдигна обвинение срещу Джъстин Бийбър
Снимка: Getty Images / Guliver

Канадската тийнейджърска музикална сензация Джъстин Бийбър, който обира все повече негативи напоследък, получи обвинение в Бразилия за незаконно рисуване на графити върху стената на бившия хотел "Насионал" в южната туристическа зона на Рио де Жанейро.

"Към певеца Джъстин Бийбър бе предявено обвинение за незаконно рисуване по градско здание и случаят ще бъде предаден на съда", се казва в съобщение на полицията, цитирано от bTV.

Бийбър бесен на концерт, замерят го с телефони

На концерт в Ню Джърси Джъстин Бийбър заплаши публиката, че ще напусне сцената, ако не спре да го замеря с най-различни предмети, пр...

След като гастролира в Сао Пауло, Бийбър изнесе концерт в Рио де Жанейро, но след пристигането си в Бразилия, той се забърка в серия от скандали. Най-шумният беше свързан с изгонването му от хотела, където се бе опитал да влезе в компанията на проститутки.

Полицията уточни, че Бийбър бил получил разрешение от кметството да направи графити на стена в олимпийското градче във фавелата Видигал. Но екипът на звездата преценил, че там няма да може да бъде осигурена безопасността му. Поради тази причина била избрана стената на бившия хотел "Насионал". Певецът нямал разрешение за графити на други места, освен посоченото.

"Уважавайте личния ми живот!" и "В отпуска съм!", бяха изписаните със спрей изречения от Бийбър. Към тях той прибави и няколко рисунки, докато бе охраняван от бодигардовете си и от полицейски служители. Срещу присъствалите полицаи, които не са се намесили, ще бъде проведено отделно разследване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com