Броени дни до концерта на Кети Гарби във Варна

6118
Броени дни до концерта на Кети Гарби във Варна

Остават броени дни до концерта на Кети Гарби във Варна. Както Loud Concerts вече обяви, една от най-известните гръцки певици, пристига за първи път в морската ни столица за едно невероятно шоу в Двореца на Културата и Спорта на 11 август (неделя).

Играй и спечели лична среща с Кети Гарби

Тази неделя (11 август) гръцката супер звезда Кети Гарби пристига за първи път в морската столица Варна за едно невероятно шоу в Дворец...

Вратите на Зала Конгресна на ДКС Варна ще се отворят за посетителите в 19ч. Влизането в залата ще става през входове 3 и 4.

Кети Гарби ще излезе на сцената точно в 20ч, придружена от 6 музиканта. Специално за шоуто си във Варна, певицата идва с видео екран с размери 10х8 метра, с което гарантира, че най-големите й хитове ще са съпроводени от спиращи дъха ефекти.

Минути преди 20ч, Кети Гарби ще се срещне лично с 10 от най-запалените си фенове (разбери как да се срещнеш с Кети Гарби ТУК)

Билетите за концерта на Кети Гарби могат да бъдат закупени в мрежите на Ticketstream и Eventim в цялата страна: магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Orange, Техномаркет, Пикадили, Germanos, бензиностанции OMV и други, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg . Билети за събитието се продават и в Двореца на Културата и Спорта, Летен Театър Варна, както и театър Българан.

За тези, които не са се сдобили с билет предварително, касата на ДКС Варна ще работи до самия старт на концерта.

Кети Гарби идва във Варна със сина си

Остават броени дни до концерта на Кети Гарби във Варна. Както Loud Concerts вече обяви, една от най-известните гръцки певици, пристига ...

Всички фенове под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От тук може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Кети Гарби.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Декларацията може да бъде намерена и на входoвете на зала Конгресна на ДКС преди концерта.

Деца до 10 годишна възраст ще могат да гледат концерта напълно безплатно, но задължително с придружител, попълнена декларация и без възможност за запазване на място.

Предстоящото гостуване на Кети Гарби във Варна ще е единствено за страната ни и много специално за феновете на гръцката музика. Певицата обеща да изпълни тоталния си хит “Esena Mono”, както и другипопулярни парчета като “To Kati”, “Ante Yeia”, “Akouse agori Mou” и други.

Промоционалните билети за концерта на Кети Гарби свършиха

Както Loud Concerts вече обяви, една от най-известните гръцки певици, Кети Гарби, пристига за първи път във Варна за едно невероятно шо...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес