Кети Гарби идва във Варна със сина си

10188
Кети Гарби идва във Варна със сина си

Остават броени дни до концерта на Кети Гарби във Варна. Както Loud Concerts вече обяви, една от най-известните гръцки певици, пристига за първи път в морската ни столица за едно невероятно шоу в Двореца на Културата и Спорта на 11 август (неделя).

Певицата ще пристигне ден по-рано, на 10 август с полет Атина-София, след което веднага заминава за Варна, където пожела да бъде настанена в 5 звезден хотел в близост до залата.

Кети Гарби пътува с антураж от 12 души, от които 6 музиканта, и ще посети морската ни столица със сина си, който я придружава на почти всички нейни участия.

Промоционалните билети за концерта на Кети Гарби свършиха

Както Loud Concerts вече обяви, една от най-известните гръцки певици, Кети Гарби, пристига за първи път във Варна за едно невероятно шо...

Преди концерта на 11 август, чаровната певица ще опита традиционна българска кухня, свежи салати, скара, както и лозови сърми и домашна баница. Виното също ще бъде българско, като Кети Гарби предпочита бяло вино и розе.

Билетите за концерта на Кети Гарби са в продажба в мрежите на Ticketstream и Eventim в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Orange, Техномаркет, Пикадили, Germanos, бензиностанции OMV и други, както и онлайн на ticketstream.bg и eventim.bg. Специално за жителите на Варна, билети за събитието ще се предлагат и на касата на Двореца на Културата и Спорта, Летния Театър, както и театър Българан.

Предстоящото гостуване на на Кети Гарби във Варна ще е единствено за страната ни и много специално за феновете на гръцката музика. Певицата обеща да изпълни тоталния си хит “Esena Mono”, както и другипопулярни парчета като “To Kati”, “Ante Yeia”, “Akouse agori Mou” и други.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com