Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бени Бланко: Следващата ми цел е със Селена Гомес да имаме деца (ВИДЕО)

17 май 2024, 15:04 часа • 2090 прочитания

Музикалният продуцент Бени Бланко заяви, че следващата му цел в живота е да създаде семейство с актрисата Селена Гомес. Той разкри това в шоуто на Хауърд Стърн.

Бланко призна пред водещия на предаването, че е готов да продължи с романса си с 31-годишната актриса и певица Селена Гомес към следващото ниво: той заяви, че мисли за общите им деца "всеки ден": "Това е следващата ми цел. Имам куп кръщелници и племенници. Обичам да съм около децата". Въпреки това той не отговори на въпроса дали е готов да ѝ предложи брак. Бланко запази мълчание, като само намекна, че се вижда женен за звездата.

Още: Селена Гомес е истински щастлива в компанията на най-добрия си приятел. Ето кой е той (СНИМКИ)

Връзката на Селена Гомес и Бени Бланко

Бени Бланко познава Селена Гомес от години, но когато през 2023 г. започва романтична връзка между двамата, това изненадва дори него. "Когато отидохме на първата ни среща, дори не знаех, че това е среща. Спомням си, че седяхме там и тя каза: "Е, за тази среща ще облека нещо различно", а аз си казах: "Какво, ние сме на среща?" - разказва той в предаването. Той добави, че я смята за най-страхотната, най-сладката и най-милата жена в света: "Тя наистина е като най-добрата ми приятелка. Смеем се по цял ден".

Селена Гомес се е срещала с Джъстин Бийбър в миналото, като по време на връзката си те се разминават, докато певецът не започва връзка с Хейли Бийбър. През 2018 г. певицата и моделът се ожениха. Наскоро те обявиха, че ще имат дете.

Потребителите все още смятат, че Хейли Бийбър е виновна за разпадането на връзката между Джъстин Бийбър и Селена Гомес, припомня БГНЕС.

Още: Селена Гомес ще изиграе на голям екран легендарна певица

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес