Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Виктор Стоянов изрази мнението си за "Ергенът" 3 (ВИДЕО)

20 май 2024, 15:17 часа

Виктор Стоянов, който стана изключително популярен след участието си в първия сезон на романтичното риалити "Ергенът", сподели мнението си за тазгодишния сезон на предаването. На финала постъпката на Алек Младенов предизвика вълна от реакции. Различни звезди и дори Валерия като участничка в сезон три си направиха шеги с поведението на Младенов, който остана необвързан след финала.

Още: Алек от "Ергенът": Чист съм пред съвестта си. Нямаше друг финал в главата ми

"Опасен чар"

Виктор Стоянов сподели видео в социалните мрежи, с което изрази мнението си за сезон три на "Ергенът" и изглежда, че тактично намеква за поведението на Алек.

Още: Виктор от "Ергенът" лудо влюбен във водеща на bTV? (СНИМКА)

"Последните няколко дни регистрирам засилване на интереса относно мнението ми за "Ергенът"… Нека обобщя." - написа Виктор към поста си. Той направи препратка към култовия български филм "Опасен чар", в който главният герой използва чара си и чрез различни измами лъже жени, като ги омайва, обира ги и след това изчезва.

Последователи на Виктор и любители на филма отбелязаха, че сравнението е перфектно. Много хора коментираха, че Стоянов "безспорно е най-достойният и най-добрият ерген" и го определиха за "истински джентълмен, искрен и очевидно зрял".

Още: Абсолютен рекорд: Алек се е целувал 130 пъти в "Ергенът"

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес