Джон Войт нападна дъщеря си Анджелина Джоли заради обвиненията ѝ към Израел (ВИДЕО)

18809
Джон Войт нападна дъщеря си Анджелина Джоли заради обвиненията ѝ към Израел (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Бащата на Анджелина Джоли - актьорът Джон Войт, я нападна публично във видео обръщение, посветено на войната в Израел и битката срещу групировката "Хамас". Той заяви, че е много разочарован, че тя не разбира какво се случва във войната в Израел. Войт говори за борбата за живот и справедливост и грешната представа, която мнозина са си изградили за хората в Ивицата Газа. Припомняме, че Джоли обвини световните лидери, че са съучастници в избиването на невинни в Газа.

Снимка: Getty Images

Видео обръщението на актьора е дълго над 3 минути и там той обяснява какви са според него разликите между Израел и "Хамас" и защо именно еврейският народ трябва да бъде подкрепен.

Още: Войната в Израел: Над 10 000 са вече загиналите в Газа (ВИДЕО)

Цялото обръщение на Джон Войт

Ето какво гласи изказването на актьора: "Много съм разочарован, че дъщеря ми, както и много други, не разбират Божията воля, Божията истина. Става въпрос за разрушаването на историята на Божията земя, Свещената земя. Земята на евреите. Това е справедливост за Божиите деца в Свещената земя - Израел. Израелската армия трябва да защитава земята си и народа си. Това е война.

Израел беше нападнат от нечовешки терор - нападнаха невинни бебета, майки, бащи, баби и дядовци. А вие твърдите, че проблемът е в Израел. По-добре погледнете себе си и се запитайте: Кой съм аз? Какво съм аз? Попитайте Бог: Научавам ли истината или съм подлъган да следвам всички останали? Защото, приятели, онези, които разбират истината, виждат лъжите. Виждат, че Израел е нападнат и тези животни искат да унищожат евреите, християните. Виждат, че палестинците не са били финансово пренебрегвани. На тях им се предоставят огромни парични потоци, но те не ги споделят с народа си, а правят оръжия, за да подхранват гнева си. Израел се грижи за хората. Те обичат, те ценят - нещо, което онези животни не разбират.

Още: Мария Габриел връчи почетна награда на холивудския актьор Джон Войт (СНИМКИ)

Е, приятели от всички нации, справедливостта ще надделее, защото силата е на страната на Израел, на древната история на свещените земи, Моисей и Иисус, който пожертва живота си за хората. Разбира се, всички искаме мир, всички искаме любов, нали? Но не можем да сме с тези животни, които искат евреите и християните да бъдат заличени от лицето на земята. Лъжа е, че Израел убива невинни хора, които са свободни да си тръгнат. Те са затворници в една варварска държава, която ги използва като щитове. Палестинските деца са използвани от тези животни, за да може всички да си помислят, че Израел отнема животите им, а всъщност това беше планът на "Хамас" - да създаде война между Злото и Доброто.

Позволете на силите на Истината и Справедливостта да ни обединят. И осъзнайте, че "Хамас" и основата на тяхното управление е да разрушават собствения си народ. Израел бе нападнат и евреите, които са страдали векове, сега демонстрират велико геройство за Бог, любовта и мира. Оцеляха в Холокоста, а сега живеят в Холокоста на "Хамас". Израел - земята на Божиите обещания, сега се изправя за най-великата си победа. Избраният, Месията ще спечели тази война."

Любопитно: Брад Пит разкри близките отношения между Анджелина Джоли и руски олигарх

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Над 400 костюма са облечени досега в Dancing Stars

Кой известен режисьор участва в кампанията на Байдън

Кои са най-щедрите знаменитости в света

Готова е да разкаже всичко: Дженифър Анистън пише мемоари

Осъдиха Бритни Спиърс да плати над 2 милиона долара на баща си

Шакира разкри как е успяла да преодолее Пике

Излезе първият трейлър на биографичния сериал за Карл Лагерфелд (ВИДЕО)

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com