Funcity във Варна - музика, танци, спорт и изкуства

10159
Funcity във Варна - музика, танци, спорт и изкуства

От 1 до 7 юли 2013 ще се състои третото поредно издание на един от най-атрактивните фестивали в България - FUNCITY . В продължение на седем дни морската ни столица ще се превърне в арена на музика, танци, спорт, визуални изкуства и занаяти –всичко, което може да вълнува младите хора в България.

Целта на организаторите от Сдружение „Варненски младежки фестивал“ е да осигури достатъчно вдъхновяващи събития, които да стимулират младежкото творчество и изява, както и да провокират настроението на посетителите с алтернативни форми на развлечение.

Дни до края на квалификацията за участие в Sprite Graffiti Fest 2013

По-малко от десет дни имат всички млади графити артисти в България, които искат да се класират за финала на Sprite Graffiti Fest 2013. ...

Funcity подкрепя и насърчава младежката култура, както и осигурява сцена и възможност за изява на всички, които имат интерес към изкуството, спорта, неформалното образование.

Всички, които се намират във Варна по това време ще могат да се забавляват от сутрин до вечер на фона на музиката на десетки банди, да наблюдава атрактивни танцови битки, да се опита да пребори един от най-добрите шампиони по джаги и дори да помогне в изработката на групова инсталация от отпадъци. Игрите по време на фестивала няма да оставят нито един посетител безучастен, тъй като основната цел на организаторите е всеки да се забавлява.

Очаквайте съвсем скоро окончателната програма и локациите на фестивала, за да планирате отсега графика си през първата седмица на юли!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com