Дженифър Лопес и Бен Афлек се развеждат?

3044
Дженифър Лопес и Бен Афлек се развеждат?
Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес, която наскоро беше забелязана да разглежда нов дом, и Бен Афлек са напът да се разведат. Източници на таблоида "In Touch" твърдят, че двойката вече не живее заедно и планира да обяви за продажба имението си на стойност 61 млн. долара.

През последните седмици Бенифър (както за по-кратко ги наричат) не са се появявали заедно на публични места и живеят в различни части на страната: Дженифър - в Ню Йорк, а Бен, докато участва в нов филм, в Лос Анджелис. Дългата раздяла провокира множество слухове за проблеми в отношенията на двойката, които според запознати се потвърждават.

"Бен вече се е изнесъл и те вероятно ще трябва да продадат мечтания дом, който търсиха две години", твърди източникът. "В момента Бен е съсредоточен върху работата и децата. Те никога няма да спрат да се обичат, но тя не може да го контролира, а той не може да я промени. Няма начин това да продължи дълго", твърди източникът на медията.

Още: Дженифър Лопес настоява за деца от Бен Афлек: Реакцията на актьора

Какъв е проблемът във връзката им?

Снимка: Getty Images

Според запознати основният проблем във връзката на Джей Ло и Бен е, че двамата имат различно отношение към публичността. Лопес е твърде щастлива да позира пред папараците, да снима документален филм в дома си и да разкрива подробности от личния си живот в текстове на песни. От друга страна, Афлек избягва всякакво медийно внимание към личния си живот. През 2003 г. се появиха слухове, че това е причината за раздялата на двойката.

Още: Джейн Фонда с критичен съвет към Дженифър Лопес: Много да внимава с Бен Афлек

В документалния филм за живота има интервю с Бен, в което казва: "Преди да се съберем, ѝ казах", признава Бен Афлек: "Виж, едно от нещата, които не искам, е връзка в социалните мрежи. После осъзнах, че не е честно. Това е все едно да се ожениш за капитана на кораб и да кажеш: "Ама аз не искам да съм заобиколен от вода". Опитваме се да се научим да правим компромиси." Дженифър добави, че осъзнава, че съпругът ѝ не обича да е на показ, но не иска да я спира.

В момента на заснемането на една от сцените на филма за певицата, Афлек бил изумен, че съпругата му показва на участниците в проекта любовните си писма. Той влиза в стаята, докато Лопес показва на външни лица серия от писмата на Бен, които нарича "Най-великата любовна история, която никога не е разказвана". "Наистина намерих красота, поезия и ирония във факта, че това е най-голямата любовна история, която никога не е разказвана. Но ако я заснемеш, значи тя вече не е съкровена тайна", каза актьорът.

Бенифър през 2003 г., снимка: Getty Images

Още: Дженифър Лопес с рокля от "гардероба" на София Лорен (СНИМКИ)

"Бен никога не би се опитал да попречи на мечтите на Дженифър или да ѝ каже, че не може да направи нещо, което ще развие кариерата ѝ, въпреки че тя може да бъде доста властна спрямо него", отбелязва вътрешният източник, цитиран от БГНЕС.

Намирането на компромис за двойката може да се е оказало по-трудно, отколкото са предполагали. "Те чакаха почти две десетилетия, за да се съберат отново, но в крайна сметка отново не се получи", обяснява източник, близък до двойката. "И двамата казаха, че са пораснали и са се поучили от грешките си, но някои от сериозните проблеми, които ги разделиха първия път, така и не бяха разрешени".

Бен Афлек и Дженифър Лопес се запознаха в началото на 2000 г., бяха сгодени през 2003 г., но отмениха сватбата. По време на пандемията звездите отново започнаха да общуват и решиха да дадат още един шанс на връзката си. Двойката сключи брак през 2022 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Пълен кошмар: Кейт Уинслет за целувката с Леонардо ди Каприо в "Титаник" (ВИДЕО)

Виктория от "Ергенът": Браво на Алек, че се осъзна навреме и не си ги прибра вкъщи

Фифо от "Игри на волята" посочи коя е най-важната част в женското тяло

Гореща фенка №1 на Световното покорява и Европейското по футбол (СНИМКИ)

Ето коя е жената до шеф Манчев (СНИМКА)

Много ни е на сърце: Актрисата София Маринкова написа сценарий за филм (СНИМКИ)

След катастрофата: Нина Добрев се придвижва с патерици (ВИДЕО)

Посегна ли отново Бен Афлек към алкохола?

Главният герой в "Ергенът" 4 няма нищо общо с предишните (ВИДЕО)

Симона от Hell's Kitchen призна истината за отношенията си с Димитър

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com