X
 
 

Нови популярни попълнения в телевизията на Слави Трифонов

21609 1
Нови популярни попълнения в телевизията на Слави Трифонов
Снимка: Star Reporters
Известният с провокациите си репортер – Борислав Борисов – Bobby Star Reporters – стана част от екипа на Слави Трифонов в телевизия 7/8.  Слави покани лично в ефир Bobby да има специална рубрика във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“.

„Със Слави се работи изключително лесно, ако знаеш какво правиш. Моята задача в шоуто е да изненадвам всеки път уважаемия зрител с репортажи, които не са очаквали. Предпочитам да снимам и показвам различни истории, които не биха били излъчени в други телевизии.

Защо телевизията на Слави започна с Мая Манолова?

Началото на телевизия 7/8, която обяви, че започва независим курс по промяна, истина и съпротива, започна с гостуване на Мая Манолова, ...

По този показател аз съм щастливец – имам пълна свобода в шоуто да покажа това, което искам“, обяснява Борисов за работата си в шоуто.

Звездният репортер e прочут със скандалните си интервюта с плеймейтки и силиконови миски.

„Най-интересното е, че Слави никога не гледа моите репортажи преди предаването. Всичко се случва на момента. Това е огромно предизвикателство, защото голямото доверие трябва да се заслужи.

Телевизията на Слави вече си има сайт и Facebook страница

Новата телевизия на Слави Трифонов вече си има интернет сайт и Facebook страница. Потребители в социалната мрежа публикуваха и кадри, ...

Трябва да внимавам много какво снимам и пускам, защото не искам да подведа големия екип на Шоуто, както и да бъде балансирано, защото СЕМ дебнат отвсякъде.“, посочва Борисов.

Популярният спортен журналист Крум Савов също стартира работа в телевизията на Слави Трифонов.

Савов поискал от Слави Трифонов да има свое предаване и с това той се завръща в телевизионния ефир. С него отново ще му помага Лъчезар Николов - Чезари, като двамата ще дискутират актуалните теми в света на спорта.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално